Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
Nem az enyémek. Én csak ilyen helyen dolgozok ahol pc dolgok fordulnak meg. Az ennyi elromló cucc meg akkor tűnik soknak ha írnak róla. De egyébként ez szerintem nem sok. Más gyártótól is kb ennyit látok. Azért kb, mert nem akarok senkit megsérteni Tudjuk jól, hogy egyszer minden tönkremegy, de nem mindegy, hogy a garancia idő alatt ezt a gyártó miként intézni (user error: nem jól tartod a kezedbe). Mert én ezt nevezem garanciának. Nem pedig a vidd ide vidd oda, adjad fel futárnak és majd x idő múlva visszakapod féle megoldásokat. És ami a plusz, hogy nincs visszakérdezés. Pl billentyűzetnél még egyszer nem kérték, hogy bizonygassam, pedig, ha szemét vagy simán lekérhetnéd annak ellenére, hogy nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem de direkt tönkreteszed a dell cuccaidat, hogy írhass a remek garanciáztatásukról...nem dolgozol náluk véletlen, mint PR Manager?
De nézhetjük más szemszögből is...ennyi elromló dell cucc után szerinted ki vesz majd dell cuccokat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest