Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
macimeister
aktív tag
Nem az enyémek. Én csak ilyen helyen dolgozok ahol pc dolgok fordulnak meg. Az ennyi elromló cucc meg akkor tűnik soknak ha írnak róla. De egyébként ez szerintem nem sok. Más gyártótól is kb ennyit látok. Azért kb, mert nem akarok senkit megsérteni
Tudjuk jól, hogy egyszer minden tönkremegy, de nem mindegy, hogy a garancia idő alatt ezt a gyártó miként intézni (user error: nem jól tartod a kezedbe). Mert én ezt nevezem garanciának. Nem pedig a vidd ide vidd oda, adjad fel futárnak és majd x idő múlva visszakapod féle megoldásokat. És ami a plusz, hogy nincs visszakérdezés. Pl billentyűzetnél még egyszer nem kérték, hogy bizonygassam, pedig, ha szemét vagy simán lekérhetnéd annak ellenére, hogy nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Nordic
Közösségépítő
Szerintem de direkt tönkreteszed a dell cuccaidat, hogy írhass a remek garanciáztatásukról...nem dolgozol náluk véletlen, mint PR Manager?
De nézhetjük más szemszögből is...ennyi elromló dell cucc után szerinted ki vesz majd dell cuccokat?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo A laptoptöltő fejénél a törésgátló sajnos elrepedt. Nem egy egyszerű törésgátlóról van szó, mivel közvetlenül mellé van...
- LG LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- CPU léghűtés kibeszélő
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Samsung M7 43" 4K Smart Monitor/TV
- ASUS PRIME Z270-A + Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU 3.4 GHz + 16Gb DDR4 RAM
- IdeaPad 5 Pro 16ARH7 16" QHD+ IPS Ryzen 7 6800HS CE RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Új bontatlan Technics AZ80 Bluetooth fülhallgató High End, LDAC, HI-Res Audio
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest