- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Még sok éve amikor bedöglött a 8800 GT-m én 1 hónapot vártam mire kaptam új karit garanciából.
Annyi volt a szerencse,hogy havernak volt fölösbe egy 9800 GT amit addig használtam..Nemrég énis megnéztem mit tud ez a integrált a i 3 4160 ba,hát nem sokat de ha megint ilyen szitu lenne akkor nagyon jól jönne.
Diablo 3 elment full lowon rajta egyedűl meg ilyen régebbi dolgok.Ryzen rendszer esetén meg lehet vennék vmi olcsó/használt karit félre rakni,biztos ami biztos alapon.
-
->Raizen<-
veterán
Így van sokan bekeverik ide a dedikált vga kártyákat pedig az egy másik világ. Ezzel a procival el lehet lenni ha nincs vga és ez a lényeg. Nagyon lesajnált kategória volt ez az inteltől de manapság használható és grafikai hibával sem találkoztam ami korábban jellemző volt náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest