- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
eami
veterán
most G700s -t használok. az első pár hétben én is a kábelével töltögettem, de hamar leszoktam róla. van az asztalon egy marék eneloop akksi, csak felkapok egyet ha lemerül az egérben lévő és pár másodperc alatt kicserélem. lemerült megy a töltőbe, ha összejön 4db feltöltöm őket.
-
hajbel
addikt
Az lehet, hogy van a roccatnek lightspeedje, de Hero szenzora nincs. Annyiért, amennyibe a Roccat Leadr kerül, már inkább Logitech G Pro. Engem zavarnak a G900 megemelt gombjai, valamint a hangos (elvileg mechanikus) kapcsolók, ezért gondolkodom a G603-on. A 703 tökéletes lenne, csakhát abban nincs hero szenzor.
-
ribizly
veterán
Csak az ára miatt nem került a képbe a G900/903?
@(#34) kiraly.andra
A Lightspeed-nek már tulajdonképpen van a Roccat-nek is megfelelő verziója. Ami inkább komoly az a Powerplay. Nekem az sokkal inkább ütős.De amúgy igazad van és azért is írtam az egeres topic-ba, hogy piacvezető a Logitech.
-
kiraly.andra
aktív tag
Nem derült ki a cikkből, hogy mi az a Lightspeed es HERO, melyek "lényegében jelenleg még versenytárs nélküli technológiák". Az ötletesnek és viccesnek vélt - de valójában már évek óta nagyon kínos - "rágcsáló" kifejezést pedig meg kellene hagyni a természettudományos cikkekhez ;-)
-
törölt tag
Ismerősömnél a Logitech billentyűzet gombjai lettek ilyenek néhány hónap leforgása alatt. Első hónapban csak a felirat kopott le a gyakrabban használt billentyűkről, aztán további 1 hónap után a gombok festése ahogy még tovább kopott, azután lett ilyen, mint nálad az egér oldala. Garanciáztatást meg sem próbáltuk, mivel működési problémája nem volt a billentyűzetnek (egészen a garanciaidő lejárta utáni hónapig, amikor is egyszercsak megszűnt tovább működni mindenféle előjel nélkül).
-
Lacc
aktív tag
Az asztalcsapkodas hive vagyok, mert akkor nem kell a rongalas utan fizetni, mint asztalborogatasnal. Na jo, persze ismerem.
Azert bosszanto, hogy kiadsz erte nem keves penzt es mindenki ledobb. A kopast csak akkor tudnam ervenyesiteni, ha masoknal is van ilyen problema... rossz anyagminoseg. Mert ha en dorzsolnem..., ez az elso eset.
Arbol nekem ugy tunt, hogy megis csak "premium" eger. -
Alg
veterán
Garanciális kérdésekben alapvetően a boltnak kötelessége eljárni (vele kötöttél szerződést a vásárlással), akkor is ha a szomszéd utcában van a szakszerviz, szóval oda mehetsz asztalt borogatni, és ne hagyd hogy lerázzanak azzal hogy menj a gyártóhoz.
Sz már más kérdés hogy mennyire tudod elismertetni a kopást mint garanciális hibát
-
Lacc
aktív tag
Ennek mennyire kopik az oldala?
Nekem van egy G703-asom es a huvelyk ujjamnal a boritas lekopott 2 honap alatt. Olyan mintha kidorzsoltem volna, pedig nincs ilyen attitud bennem, es napi 10 oraban van a kezemben eger, a tobbinel ilyen nem volt.
Ez egy munkara kenyelmes eger, eddig a legjobb.De a bolt a gyartora mutatt garancia miatt, a gyarto supportja meg a boltra, a fogyasztovedelem pedig nem tud mit csinalni, igy ugy erzem, hogy jol megszivtam. Pedig csak 2honap 10 napos...
-
th3raz0r
újonc
Én vettem egyet amint megjelent. Fantasztikus.
A cikkben leirt hiba, az irritáló hegy a görgő mögött az enyémen nincs, abszolút hibátlan az egér teste.
Szoftveres hiba hogy 125hz-es módban mindig leáll a LGS. Lehet nem segit a helyzetén a mellette lévő G502, de mindenképp emlitésre méltó bug szerintem.
-
Egon
nagyúr
Szerencsére egyre nagyobb és egyre jobb választék van vezeték nélküli egerekből, így abszolút nem vagyunk rákényszerítve egy madzagos eszközre.
Billentyűzet esetében viszont abszolút nem érzem hátrányát a kábelnek, és mivel a háttérvilágításhoz mint fícsörhöz ragaszkodom, nem is lenne túl előnyös a vezeték nélküli kialakítás (viszonylag hamar lemerülne).
A nagyobb baj az, hogy vezetékes (és vezetéknélküli) klaviatúrából sincs számomra (és azt gondolom, sokak számára) ideális darab: a piacon lévő termékek egyike sem tud (vállalható minőségben) egyszerre három, egyszerű fícsört: halk, magyarított, világítós... -
Jhonny06
veterán
Innovatív? lol.. a Logitech mindig is az a gyártó volt, aki teljesen átlagos minőséget ad el prémium áron. Azt a minőséget mondjuk általában hozzák, de kb. ennyi.
Rengeteg pénzt beléjük öltem már, legutóbb egy Logitech MX Master 2 személyében, de legközelebb másnak adom a birodalmi váltóimat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2év garancia!
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest