- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
v1rus
tag
Egyszeruen telepitsd ra a pendrivera egy masik live pendriverol bootolva. Anno csinaltam magamnak egy ilyen arch telepitest. Nem mondom nem ket ora volt mire mindent sikerult jol beloni, de utana gyonyoruen ment minden gepben amibe csak bedugtam. Az egyik fontos dolog, hogy a grub rendszerbetoltonek a pendrivera kell kerulnie meghozza eszkozszinten nem particioszinten. A masik fontos hogy semmi hardverspecifikust ne tegyel fel ra ha tobb gepen is akarod hasznalni. Egyebkent a telepites idejere ajanlott minden mas taroloeszkozt lehuzni/letiltani a geprol, hogy biztos jo helyre keruljon az a grub.
-
v1rus
tag
-
v1rus
tag
válasz
King Unique #73 üzenetére
Az Arch hires sok mindenrol, pl arrol is, hogy KISS elvet kovet, amibe ugy tunik (valahol erthetoen) pont nem tartozik bele, hogy ok csinaljak meg a juzer helyett a konfigolast a Secure Boot-hoz.
-
v1rus
tag
Igen, kozben mar en is gondoltam erre az eshetosegre, hogy esetleg mikor a cikket irtad meg benne volt. Sosem lehet tudni, mikor varialtak vele egy kicsit valami miatt, aztan kikerult az alaptelepitesbol. De semmi baj, igazabol megoldodott a gondom, fel is ment a Viber szepen.
-
v1rus
tag
Kozben kitalaltam magamtol a dolgot kis logikaval, epp most akartam szerkeszteni az elozo hsz-t, de gyorsab voltal. Szoval oke, hogy engedelyezni kell, csak az maradt ki a cikkbol (es a mostani valaszbol is), hogy elotte a yaourt-ot telepiteni is kell Ocpopi-val, majd ujrainditani azt, es csak utana tudod a beallitasokban engedelyezni, es utana lesz UFO is
Szerk: persze ez hogy a yaourt-ot telepiteni kell, olyanoknak akik regota linuxoznak, netan telepitettek mar par 10x archot beugrik egy kis gondolkodassal, mint nekem is, de aki azt sem tudja kb mi az a yaourt meg ez az egesz, annak azert nem biztos, hogy ez egyertelmu.
-
v1rus
tag
válasz
hentes555 #65 üzenetére
Kozben megelozott a forumtars #66-ban, jol mondja, ezeket csekkold.
Mas:
A cikk remek lett, nagyon kedvcsinalo, nekem mar fent is van, de apro hibaba utkoztem: telepitenem a Viber-t, AUR-ban bentvan, de mivel nincs kis UFO ikonom Octopiban, igy nem tudom telepiteni. Megtehetnem termeszetesen yaourt-tal is Terminalbol, en otthonosan mozgok azzal is, de most elso korben szeretnem tesztenlni, hogy mennyire lehet tenyleg Terminalozas nelkul nyomni vele az ipart. Szoval a kerdes: hogy varazsolhatok UFO ikont?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch Joy-Con pair kontrollerek
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest