Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor7878
tag
válasz DonMaster #5983 üzenetére
Szabadh +1
Ja hát ez mind veszik. A szétszerelés teljesen sima ügy ha van pici ügyesség. Ne adj Isten törne a hátlap az is olcsó. Amugy én meg merném meríteni attól függetlenül, hogy én magam ragasztom vissza a hátlapot Ha csak úgy tudnám visszarakni, hogy olyan rés marad amin betalál a víz na akkor meg is ette a fene. Szerencsére ez nem egy többszázezres iphone.. Nincs hatalmas rizikó. Drágábbat én sem szerelgetnék.[ Szerkesztve ]
-
Szabadh
tag
válasz DonMaster #5983 üzenetére
Én már csináltam ilyet másik telefonnal. Nem nagy ügy. Rákeresel youtubeon, van egy rakás videó róla.
Most én is elgondolkoztam, hogy megcsinálom.
1,5 éves a telcsi. Gari már úgy sincs rajta.
A hátlap visszaragasztása ami kérdéses, hogy az eredeti ragasztócsik jó lesz e még, vagy azt is rendeljek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Politika
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Eredeti dobozával eladó MOTO E13 2gb 64gb Független
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - Használt, karcmentes állapotban
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro - Silver 100% Akku - Használt, karcmentes állapotban - 3 hó gari
- iking.hu - Sony Sepia 1 VI - Khaki Green - Karcmentes, kipróbált állapotban - 3 hónap garanciával
- iking.hu Samsung Galaxy Z Fold 6 - Navy Blue - Használt, megkímélt állapotban - 2027. 09. 24.-ig gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest