Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Remekelek28 #1946 üzenetére
"Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk."
- De.
Ez az egyetlen módja annak, hogy ne ezerszer megválaszolt kérdésekkel legyen teleszemetelve a topic, a keresőt megtanulni használni pár perc, szánd rá az időt. Ha már valaki beleölt időt, fáradtságot hogy megírja az összefoglalót, legyen benned annyi hogy elolvasod, és csak utána kérdezel. Más topicokban is kapsz figyelmeztetést azért ha a létező összefoglalóban már leírtakat kérdezed, ez az PH-ra jellemző, jó szokás.Egy utolsó érv: ráadásul sok esetben gyorsabban is megkapod a szükséges infót
-
E2E4
aktív tag
válasz
Remekelek28 #1946 üzenetére
Ha a mobilkereskedésnél hozzácsaptad a postaköltséget,a partnerónál,miért nem?
Mert a PartNero-nál átveheted személyesen, ingyen; míg a mobilkereskedesnel ilyen opció nincs, nem rendelkeznek átvevő hellyel, kötelező posta van!Mellesleg vettem már a partnerotól,tiszta porosan kiküldték a telefont,ázsiai töltővel átalakitó nélkül.
Mellesleg vettem már a PartNero-tól, bontatlan volt a doboz, előttem bontotta fel, SIM kártyát ingyen kivágta, beletette, a V10-et beüzemelte, EU-s verzió volt, EU-s töltővel, a telefonon pedig egy porszem sem volt.Garancián még csak véletlenül se szerepelt áfa,de még,ha a váci úti LG szerviz el is fogadja,az LG álláspontja az,hogy áfás számlával viheted a szervizbe.
Az LG álláspontja az, hogy szabályosan kiállított számlád legyen. Ez (lsd. ÁFA törvény!) lehet 0% ÁFÁ-s is!Inkább veszek 100%ban eus telefont normális számlával,mint rizikózzak 1500 ft on.
Pontosan így voltam ezzel én is, ezért vettem a PartNero-ból meg a V10-et, normális számlával!Az első hsz-t meg ne tedd már kötelezővé,hogy elolvassuk,okit minket eleget majd holnap a főnökünk. Köszi
Az itteni közösség megtisztelt azzal, hogy felkért Topikgazdának. Mint Topikgazda, tetemes munkát öltem abba - tök ingyen, jelentős időt és munkát áldoztam az életemből arra, - hogy a téma-összefoglalót olyan szinten és szakmaisággal írjam meg, amely - többek között - alkalmas arra, hogy a topikban újra és újra visszatérő kérdések elkerülhetőek legyenek. Mindezt tettem egyebek mellett azért is, hogy a topikban drasztikusan redukálódjon a visszatérő kérdések redundanciája.
Van olyan felhasználó, aki elejétől a végéig olvassa a topikot, és nem biztos, hogy nagyon értékeli azt, ha egy kérdést 23-szor feltesznek, és mindannyiszor megadják ugyanazon választ rá. (Én is ilyen felhasználó voltam.)
Éppen ezért engedtessék már meg a Topikgazdának az, hogy (ahogyan más fórumoknál is felbukkanó módon) - de számodra VIP módon átfogalmazva:Kedves Remekelek28!
Mielőtt kérdeznél, végtelen tisztelettel és szeretettel kérem, hogy a téma-összefoglaló-t elolvasni,
illetve a topikban a kereső-t használni szíveskedj.Hálás köszönettel,
A Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest