Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zollerkmd
tag
"Az LG frissítési terveiről egyelőre sok mindent nem tudunk. Feltehetőleg náluk is általános érvényű lesz az, hogy az erősebb készülékeik, pl. Optimus 3D kapják meg az Ice Cream Sandwich frissítést. Az Optimus Pad táblagép esetén vegyes vélemények vannak. Reméljük, hogy ez is a támogatott eszközök körébe fog tartozni."
[link] -
pai107
tag
A kérdésen kéretik nem röhögni.
A GT540-en (hős segítségetek által...) vala egy v20b...Elegance 5.0 soft-firm.
Belépve a tárcsázás menübe fen kijön 4 "fülecske",almenű jele.
1. Tárcsázás
2. Hívásinfó
3. Névjegyek
4. Kedvencek (csillagocska) --- Na innen hogy a brébe tudok eltüntetni egy pár bejegyzést akit marhán nem akarok ott látni, ugyanis igaz hogy a névjegyzékben van de néhanéha hívom így nem akarom kedvencnek. Viszont nem tudom törölni, mert ha ráállok s kijelölném vagy mi ill. a bal alsó világító tapigombot megnyomom akkor csak olyan lehetőséget kínál fel, hogy névjegytörlése. Törölni nem akarom a névjegyek közül, csak a kedvencekből.
Vagy így külön nem lehet mert a teló annyira okos, hogy látja kit hívok sokszor illetőleg kiket hívtam legutóbb?
A híváslistából tudom, hogy csoport kijelöléssel törölhető, az OK. A kedvencekben nincs ilyen?
-
-
pepe62
aktív tag
válasz apaszka #39954 üzenetére
Tudnátok ajánlani valamilyen jófajta magyar keyboardot ami ingyenes? A gyárim sokszor téveszt és néha már késztetést érzek,hogy kalapácssal írjak üzeneteket a telón...pedig szeretem.
A Marketen van egy rakat,de kihagynám a feles installokat. Köszi...Imádok borral főzni, néha még az ételbe is teszek.
-
hooligan3022
csendes tag
Hali ezt a android process váratlanul leállt hibát h kell kijavitani mert nem tudok belépni semmibe!?Semmi okosités nincs a telon!
-
joestone
addikt
válasz hooligan3022 #39959 üzenetére
hard reset
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #39965 üzenetére
Hát, jah...
Az a baj, hogy itt az alsó kategóriában mondhatni megutáltatják magukat az emberrel, és semmiképp nem fog magasabb kategóriás készüléket venni tőlük.. Nem értem, hogy ez Nekik miért jó...
Véleményem szubjektív...
-
SektorFlop
aktív tag
valaki hozzáértő! A set CPU alkalmazás nem működik root jogra hivatkozva.... a telefonon rootolt rom van a superuser frissitése után ment el a set cpu... valakinek valami ötlet?
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz SektorFlop #39967 üzenetére
Nekem ez volt a Samsung Mini-nél... Tehát, hogy superuser frissítés után volt olyan program, ami azt mondta, hogy nincs root-olva..
Véleményem szubjektív...
-
SektorFlop
aktív tag
válasz Heimdallr75 #39969 üzenetére
a programot újraraktam de nem kérdezett rá hogy adjon neki root jogot...
"Amikor már azt hittem kint vagyok, ezek mindig visszarántottak..."
-
Heimdallr75
őstag
válasz SektorFlop #39971 üzenetére
gondolom közbe volt újraindítás mármint telepítés előtt után.
الغريبة في هذا الكوكب
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Heimdallr75 #39969 üzenetére
Naigen, csak SU app-ban külön nem lehet app-ot addolni..
Az említett dolgot próbáltam, tehát app eltávolít, reboot, újrarak, és nem lett jó...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pai107
tag
válasz apaszka #39953 üzenetére
Sajna nem nyert. Azaz megvan a kedvencek lista, ráállok egy névre, "lenyomva" tartom, kijön a lista ami ezek vannak:
Névjegy nézet
Hívás
SMS/MMS küldés
Kedvencekhez ad (bazz abba van s onnan akarom kiszedni...áááá)
Kezdőképernyőhöz ad
Exportálás SIMre
Exportálás SDre
Szerkesztés
Törlés (de ekkor a névjegyet törli alapból a névlistáról teljesen)De olyan sajna nincs hogy a kedvencekből törölné, venné ki...
Vki Help?
-
zso73
veterán
válasz SektorFlop #39967 üzenetére
Superoneclick root le,vagy bármivel unroot.
Root Innen leszeded a roo-ot. Felrakod vele, apdét, és annyi. Most raktam újra az egész root-ot a telón, pont azért,mert nem működött a link2SD a root jog miatt. Az 1. link módszere nem működött.Most 3.03 van a telón
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
FHŐŐZŐ
csendes tag
szerintem se melyiket ne vedd meg mert az lg- àltalàban sokszor elreped az aksija a boston meg nem jo ha bele fèr a keretedbe akk vagy samsung galaxy minit vegyèl vagz sony ericson xperia x8 at vegyèl ez a 2 megbizhato telo a galaxy mini kapacitiv android 2.2.2-2.3.4 az x8 2.1.1
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴧLᴧXY ᴍiɴi s5570 2.3.5 XXKPK
-
zso73
veterán
válasz Heimdallr75 #39981 üzenetére
Ezt mire csináltad ? Neked is jól jött ?
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
-
5150head
senior tag
"Olyan – sajnos igaznak bizonyuló – híreket lehet olvasni, hogy az LG nem fogja kihozni az Optimus 2X készülékre az Android legújabb, 4.0-as verzióját, vagyis az Ice Cream Sandwich-et." háhááá hogy megmondtam! Lg...
-
apaszka
veterán
válasz pepe62 #39957 üzenetére
Szerintem igen!
Pont ilyen dolgok miatt rakom fel mindig a 2.3 at! Sajna az LG leszarja a vevőket! Na ezzel kellene bombázni akár a facebookon is őket! Na én elkezdtem tegnap![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz apaszka #39995 üzenetére
Suzuki fórum én vagyok ! Facebookon negatívra beáltam az LG Magyarország oldalán! Lájkoljátok,hátha lesz valami!?? Opti2 re már ígérik!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest