Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chevalier
tag
Ekezdek egy hsz-t amit rengetegszer leírtak már ide Mozgalmas topik ez is
G2ről váltottam. Szigorúan ehhez mérten V20h-Global-com
Az üzemidő botrányos
Merülőforraló
Szeret röcögni fps lagg de elviselhetőÉs most amitől falramásztam, biztosan tapasztaltátok ezt a furcsa szürke kontúrt a fekete szövegnél, pl az itteni betűtípus is produkálja. Van ez az idióta túlélesítés, annyira bántja a szemem hogy tényleg emelkedik a pulzusom. Kérlek ajánljatok valami remek megoldást rootolom is ha kell csak tűnjön ez el borzalmas
OFF: Chrome-ban szeretném a címsort söpörve lapot váltani, más lollinál ment, itt is be lehet állítani?
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz DJ. Ru$y #27651 üzenetére
Köszi
Egyik módszerrel sem sikerült rootolni a 20T-t (időközben frissítettem erre),
1. Módszer: DP ROOT-t ot "Done! ig felraktam a leírtak alapján, de rootchacker meg Autore/Flashify szerint sincs jogosultságom, 2. módszert pedig csak 20H ig készítették el. Valahogy root aztán valahogy TWRP
Kizárólag az oversharpening megszűntetésére kell
Segítséget szeretnék még kérnieinhorn az finkle
-
Chevalier
tag
(#27670) ßrainiac
recovery mód így kilőve, anélkül az oversharpening fix sem megy gondolom.
KitKatet tegyek fel kdzvel (melyiket?), azt rootoljam, azt flashifyal valami menjen fel ami twrp, és utána telepítsek egy prerooted lollit (honnan, melyiket?)
jól gondolkozom?
tűnjön el valahogy ez a túlélesítés, borzalmas.[ Szerkesztve ]
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz ßrainiac #27672 üzenetére
Engedélyeztem, rootolva van, fenn is van minden csak recovery nem indul el
twrp-2.8.0.0_d855-signed
ezt flasheltem Flashifyal és okozta a rendőrvillogást
csak arra tudok gondolni hogy neked ment a 20H rom miatt de már inkább falhoz .. mindegy[ Szerkesztve ]
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz cserri18 #27725 üzenetére
Pár napja adtam el a G2-t G3ra váltás miatt. Amíg nem flashelsz valami főzött romot ne várd a a G2 smooth-ságát.
És képzeld el a megszokott üzemidő 60%át.
neked is ki fogja nyomni a szemed az oversharpening, de itt jóemberek vannak segítünk majd eltűntetni.
Cloudy 2.5 + Navel kernel és megtáltosodott ;D ég és föld a stock rom és ez. Csak így érte meg váltaniSzerk.: majdnem Mi4 lett, aztán G Flex 2, de egy váratlan kiadás miatt olcsóbbat választottam
[ Szerkesztve ]
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
Nem egyértelmű, hogy a QuickCircle fémgyűrűje komolyan karcolja-e a kijelzőt.
Mik a tapasztalatok?
Most egy CCF-340-em van,
A fóliában ott marad a nyoma, emiatt, és egyébként is melőzök bármilyen fóliáteinhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz Balázs1986 #27775 üzenetére
Félreértések, de a mémemet senki nem kommenteli...
Igen, fémnek néztem mikor megvettemBalázs1986: szerintem is érdemesebb a zsebben felgyülemlett por miatt aggódni. A fólia akármilyen is használódik, rajta lesz a circle nyoma, cserélni kell, nálam a GG2-3mas telefonok nem karcolódnak. Ezt a hátlapot helyettesítőt is azért vettem mert szép
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
Még egy kérdés; Clody és/vagy Navel levette a színhőmérsékletet, eléggé meleg szineket okozva. Lehet állitani?
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz eladogeppc #27808 üzenetére
G2-nél még nem kellett mindenhova powerbankkel rohangásznom
Felhívom figyelmetek, itt az első hsz-ben található zzmove governor profilokat ne feszeljétek alul semennyire, de én ódzkodnék a használatától is:
2 futó program és restartol, majd visszalépve nem kér PIN-t , pár perc majd újabb restart.[ Szerkesztve ]
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz nagyanyoka #27914 üzenetére
A válasz a root, twrp, Cloudy 2.5 + Navel kernel.
Egyszerű nem?einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
-
Chevalier
tag
Üdv srácok, pár szóban a problémámról:
Cloudy 2.5 Navel kernellel, alulfeszeltem kb -55volttal mióta megvan, amivel hibátlan is volt.
Lemerült, 10% rátöltve powerbankról nem kapcsolt be. leszedve se. csak bootképernyő.
Felnyomtam 60%ra töltővel itthon hogy na most már bekapcsolsz-e, de csak PINkódig jutok, onnan már érintést se vesz be, 3 másodperc múlva rebootol. Eközben meg meleg mint az atomNem olvastam meg nem is találkoztam még ilyennel.
Bármilyen segítő bíztató szót szívesen fogadokeinhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz laszlolczka #29761 üzenetére
Nekem is az van, meg Navel kernel, csak ajànlani tudom.
De most gyàrira akarom visszaàllítani, és unrootolniTudna valaki segìteni hogy kezdjek hozzà?
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
-
Chevalier
tag
Ha 6.0 -val küldöm szervizbe, garivesztéssel jár?
Mert akkor az alábbi linken melyiket ajánljátok a mostani Cloudy 2.5 helyett? Ami egyébként bitangjó
http://lg-phone-firmware.com/index.php?id_mod=41
(sajnálom nem lehet most linkelni)
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
-
Chevalier
tag
KDZ-vel felteszem a 6.0-t, az volna a kérdésem, Sharpening Modot nagyon para lesz rávarázsolni?
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz gixxergabi #30503 üzenetére
Köszönöm, tényleg csak egy kis túrás lesz.
Viszont nem találtam szinte sehol hogy vissza lehet-e hozni a Retro Tv kikapcsoló effektet. Ez senkinek nem hiányzik?És úgy vettem észre az értesítő lednek sincs már fényérzékenysége. Igazából nem akkora was ist das Cloudy után. Csak az hogy kikapcsolt képernyővel tényleg minimálisan merül. + circle alkalmazások
Szerk.: és a limitált többablakos alkalmazásokat is már el kéne felejteni
[ Szerkesztve ]
einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz lionshamlet #30523 üzenetére
Rövid keresés után nem találtam rá, DE úgy tudom hardware akadályai is vannak a hosszabb záridőnek
Vagy ez most bullshit?einhorn az finkle
-
Chevalier
tag
válasz Joccc07 #31085 üzenetére
Nem finomítanék sokat azon amit mondasz, nekem is 2 hét kellett hozzá hogy egyszer-kétszer belassuljon, de gyanítom hogy a Messenger baszakszik
Ha az nyitva van, nem csak hogy merül hanem a multitasking is a padlón van, és szignifikánsan melegebb.Azok táborát erősíteném akik nem váltanak vissza 5.0-ra. Már az életben nem Jöhet a G5, Mi5 vagy V10.
einhorn az finkle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest