- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
droid1783 #27870 üzenetére
Szia!
Én sem hallottam még ilyen problémáról. Ez szinte biztos hogy nem gyártási/típus/sorozathiba.
Az hogy ablaktisztítóval letörölve egy foltban nem taszítja a vizet a kijelző és még hullámos is, elég egyértelmű bizonyíték arra hogy valami olyan behatás érte a készüléket ami nem rendeltetés szerű használatból ered. Ez lehet egy nagyobb hőhatás is talán.
Nem tudom, hogy egy zárlatos felmelegedő aksi tud-e ilyet okozni, de nézd meg az aksi alatt, hogy nincs-e esetleg nagyobb hőhatásra utaló nyom (olvadás, égés). Az aksi persze lehetett cserélve. A kijelzőt is érhette valami ezen kívül, annak nem biztos, hogy lesz más nyoma.Abban viszont biztos vagyok, hogy ez valami egyedi probléma lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest