Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
droid1783 #27870 üzenetére
Szia!
Én sem hallottam még ilyen problémáról. Ez szinte biztos hogy nem gyártási/típus/sorozathiba.
Az hogy ablaktisztítóval letörölve egy foltban nem taszítja a vizet a kijelző és még hullámos is, elég egyértelmű bizonyíték arra hogy valami olyan behatás érte a készüléket ami nem rendeltetés szerű használatból ered. Ez lehet egy nagyobb hőhatás is talán.
Nem tudom, hogy egy zárlatos felmelegedő aksi tud-e ilyet okozni, de nézd meg az aksi alatt, hogy nincs-e esetleg nagyobb hőhatásra utaló nyom (olvadás, égés). Az aksi persze lehetett cserélve. A kijelzőt is érhette valami ezen kívül, annak nem biztos, hogy lesz más nyoma.Abban viszont biztos vagyok, hogy ez valami egyedi probléma lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest