Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár hete írtam:
Én a PHP-t így 10+ év programozás után nagyon gánynak tartom. Szerintem a legszarabb nyelv. De nem válthatok másra. A Java túl öreg, a .NET túl drága, a Ruby túl egzotikus, a NodeJS meg túl új, nincs kész, na meg JS...
Ezt anno átgondoltam még az R6 előtt, s nem tűnt jó lépésnek, hogy az R6 más nyelven készüljön. Na meg mára jött a PHP 7, én ebben nagyon bízom, szép lassan kiirtanak mindent. De a hülyeségeket amúgy is ismerem (nagyrészt
), úgyhogy baj nem történhet. Persze egy kis async vagy multithread dolog jól jönne, de nem kritikus. De pl async SQL query már az R6 indulása óta van.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- EAFC 25
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tőzsde és gazdaság
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest