- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
John Fowler
tag
Pont ez a lényeg. Akinek a gép valóban szól annak jó eséllyel semmit sem kell pluszban felrakni. Ergo a linux is tökéletesen megfelel.
Aki pedig XP-t akar az meg pont azért akarja, mert ezen a gépen akar torrentezni, msn-live-ozni, NFS3-azni, Heroes-olni, FTP-zni, fotosoppolni, filmet nézni -némelyek mint láthatod filmet vágni is...- meg még a jóisten tudja mi mindent.
Az egységsugarú júzer meg az összes telepitőben automatice felajánlott toolbar-searchbar-mittudoménmilyenbárt fel fogja rakni, -nem beszélve a sok automatikus frissitésről- aztán csak néz hogy mi eszi le a nem túl izmos gépet.
A virus/trojan pedig jön magától, nem kell hozzá nagy aktivitás.
Sajnos az általad irt "téves elképzelés" pedig maga a valóság. Sad but true.
Talán az Vista stabil? Gyors? (cöcc) Talán biztonságos. Háromból egy.Az meg engem nem vigasztal, hogy pl a WM6 már egész jó, amikor a hihetetlenül gagyi Fujitsu Pocketloox N560-omat -nem is értem miért ilyen noname-t vettem, de mondhatnám apám HP-jét is igaz az még nem WM-es- is megakasztja akár egyetlen progi is. Tudom, hülye vagyok hogy nem voltam képes várni a WM6 megjelenéséig...
Ha már itt tartunk bazira nem mindegy az sem hogy hogy fagy ki egy rendszer. Visz magával minden taszkot és csak a hard reset segit, vagy pl ki tudod lőni a rakoncátlankodó progit.
A WM meditációjára visszatérve: oké győztél, technikailag nem fagyott ki, de ki a tökömnek van kedve PERCEKET várni 2008-ban egy 624MHz-es procival felszerelt gépre??? Amikor a reakcióidőket milli- és nanosecundumban illik mérni, milyen nevetséges már perceket várni... ez az amiért az összes ms termék olyan amilyen. A hozzáállás miatt. Nem érzem hogy bárki is csak egy kicsit is elgondolkodott hogy mi az amit szeretnének, és hogy tényleg jó-e ez igy. Sajnálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Aktív hűtéssel közelednek az Origin Code DDR5 memóriái
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Linux Mint
- Milyen routert?
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Star Trek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Asztali PC v5 , R5 8400F , RX 5700 XT , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Latitude 5501 15.6" FHD IPS i5-9300H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest