Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
A képek vidik demok alapján a II egy bűn rossz játéknak tünt...Amíg nem játszottam vele.
Persze jóval egyszerübb sokszor felhasznált helyszínekkel van teli de azért NA'!Kétszer simán végigjátszható a DLCkkel
Meg kell is mert a játék trilógia sok minden mindennnel összefügg.A III.rész kimaradt eddig annyi minden volt jó játék az életemben pl Witcher trilogia vagy 10 x...
Viszont ahhoz már nem volt magyarítás lehet azért raktam anno talonba?
Megy az angol oké de kiakadtam szerintem az EA-ra ,hogy teliberakták a fejünket .Így már meg sem vettem
Jó hír ,hogy nemsokára ehhez is elkészűl a magyarítás a hunosítok team jóvoltából akik mindig is egy minőségi csapat voltakAz első rész pedig örök kedvenc bármikor előkapható klasszikus teli remek csavarokkal a sztoriban .
És ahogyan írta a cikkíró grafikailag sincs nagyon gáz szintenDA1: 10/8
DA2: 10/5.5
DA3: ? (várom)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Dragon Age: OriginsFejlesztő: BioWareKiadó: Electronic ArtsMegjelenés éve: 2009Bolt: Originen kapható, és Steamen is,...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest