Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
ha a virtualbox telepítésére gondolsz, akkor az az Arch fejlesztők "sara", mert ők nem csináltak külön 64 bites verziót, ha 32 bitest használnék, akkor egy pacman -S virtualbox parancs lett volna az egész, bár így, hogy mostmár tudom normálisan használni az AUR-t, ez sem bonyolult

ha arra gondolsz, hogy biza nincs scannelés, meg nem ismeri fel a telefont... az már nehezebb dió. sokszor a gyártók nem adnak ki drivert Linux alá a hardverekhez, vagy megfelelő dokumentációt, ami alapján lehetne írni egy drivert. ez nem a Linux hibája, hanem a gyártóké.
ha már csak egy olyan eszközöd is van, amihez hegeszteni kell, akkor tényleg vége a nyugalomnak....de ha nincs ilyen eszközöd, mindenedet szépen viszi a Linux, akkor semmi stressz, meg hegesztés nem kell, és tökéletesen alkalmas otthoni használatra. szüleim is Linuxot használnak, anyu egyik barátnőjének is azt tettem fel, amikor először vett számítógépet (40+ éves) és ő is el van vele... pár hetente, ha arra járok, akkor frissítem a rendszert, és le van tudva a karbantartás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia - több színben!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest