Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban nyílvánul meg, hogy apámék annó vettek új 307-est, 5ezer km-el a háta mögött kigyulland a parkolóban (magától) és teljesen kiégett. Nem egy sztorit hallottam már autószerelő haveroktól, hogy volt/van jópár pözsó, amiben 15-20 garipecsét lett fél-egy év alatt, gyakorlatilag értéktelenné téve az autót. Német autók: A4et a szomszédom kéthetente viszi szervízbe, és gombolnak le róla zsinórban 20-30-50ezret, 2-3havonta körben kiég az összes izzó (cserélni nem tudod otton), beszarik a lámpamosó, visítozik a számítógép, beszarik a légkondi, stb. BMW dízeljeit hagyjuk, benzinesek is süllyednek, és legutóbbi használtpiaci mustra után meg lett állapítva, hogy 3-4 misiért sincs olyan normálisabb BMW ami nem rohad. De nem kicsit rohad, hanem nagyon.
Persze, tudom, arányaiban kell nézni. 100ezer forgalomban lévő ugyanolyan között persze, hogy több a rosszabb, mint 100 között.
Amit én vennék, az Honda-Mitsu-Nissan-Toyota. Ezek között is van rossz, nem is vitatom, de arányaiban (jóval) kevesebb, mint az EU-s modellek között. Legalábbis ez a szervíztapasztalat.Még egy régi volvóra/saabra beruháznék. Egy V70 T5 kombi nem lenne rossz
Persze karbantartás nélkül minden megdöglik jó gyorsan, de a fennt említett A4 gyerekkora óta megeszik 1-1.5 liter olajat 1000km-en. Nem azért, de a 14éves CBR-emből ugyanannyi olajat veszek le 4500-5000 km után, mint amennyit beleraktam, és nem 3-4ezret forog, hanem 13-14ezret...
remélem kielégítő volt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nagy örömömre már áprilisban sikerült megvenni a kocsit. Végül is nem puntot vettem, hanem egy CLIO II.-t és nem bántam...
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest