Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abban nyílvánul meg, hogy apámék annó vettek új 307-est, 5ezer km-el a háta mögött kigyulland a parkolóban (magától) és teljesen kiégett. Nem egy sztorit hallottam már autószerelő haveroktól, hogy volt/van jópár pözsó, amiben 15-20 garipecsét lett fél-egy év alatt, gyakorlatilag értéktelenné téve az autót. Német autók: A4et a szomszédom kéthetente viszi szervízbe, és gombolnak le róla zsinórban 20-30-50ezret, 2-3havonta körben kiég az összes izzó (cserélni nem tudod otton), beszarik a lámpamosó, visítozik a számítógép, beszarik a légkondi, stb. BMW dízeljeit hagyjuk, benzinesek is süllyednek, és legutóbbi használtpiaci mustra után meg lett állapítva, hogy 3-4 misiért sincs olyan normálisabb BMW ami nem rohad. De nem kicsit rohad, hanem nagyon.
Persze, tudom, arányaiban kell nézni. 100ezer forgalomban lévő ugyanolyan között persze, hogy több a rosszabb, mint 100 között.
Amit én vennék, az Honda-Mitsu-Nissan-Toyota. Ezek között is van rossz, nem is vitatom, de arányaiban (jóval) kevesebb, mint az EU-s modellek között. Legalábbis ez a szervíztapasztalat.Még egy régi volvóra/saabra beruháznék. Egy V70 T5 kombi nem lenne rossz
Persze karbantartás nélkül minden megdöglik jó gyorsan, de a fennt említett A4 gyerekkora óta megeszik 1-1.5 liter olajat 1000km-en. Nem azért, de a 14éves CBR-emből ugyanannyi olajat veszek le 4500-5000 km után, mint amennyit beleraktam, és nem 3-4ezret forog, hanem 13-14ezret...
remélem kielégítő volt
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nagy örömömre már áprilisban sikerült megvenni a kocsit. Végül is nem puntot vettem, hanem egy CLIO II.-t és nem bántam...
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest