- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
2024 augusztus
Ebben a hónapban nem pörgött túl sokat a Switch, befejeztem a pár hónapja elkezdett Brothers Tale of Two Sons játékot, ennek elég érdekes irányítása volt, amúgy tetszett,azt a pár dollárt sztem megéri. Az Inside ment még le, ez sokkal jobb volt mint a Limbo, elég groteszk a vége. Ezt is tudom ajánlani, pár órás cím, nem is túl nehéz, jó kikapcsolódás. Most a Last Campfire-el játszogatok, 1-2 órát raktam bele, annyira nem fogott meg, de szerintem végig fog menni apránként. Technikai oldalról ezzel amúgy nem vagyok elégedett, eléggé laggol néha. Switch-re akarok venni pár couch coop címet játszani a gyerekekkel, szóval lehet a szeptember minuszos leszIlletve a Resi 4-et szeretném még megvenni majd akcióban.
Playstation-ön egész multis hónapom volt, ment egy kis Warzone, de az nem kapott el, sokkal inkább Fortnite-ot nyomtunk az öcsémmel, egy 20 órát beleraktam ami nálam már durva. Valamelyik este nyomtuk fél 3-ig, nem is ismerek magamra. Emellett coop-ban lement a Tiny Tina One Shot Adventure, megtetszett és megvettük öcsémmel és a másik sráccal együtt a Wonderlands-et is, ezzel még csak egy etapot nyomtuk, de nekem nagyon tetszik
Egyedül 3 játék megy, Resi6, LA Noire és Dragon Age Inqusition. Majd írok mindről ha a végére értem.
Vásárlás: -
Végigjátszás:
Brothers: A Tale of Two Sons (Nintendo Switch)
Call of Duty: Warzone (PS5)
Inside (Nintendo Switch)
Tiny Tina's Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-shot Adventure (PS4)Eladás:
Pikmin 4 (Nintendo Switch)Összesen a hónapban: +5
2024 összesen: +9
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest