Új hozzászólás Aktív témák
-
Lathronos
őstag
válasz God Vazzeg #9 üzenetére
LIVE-ban nem is működik, csak telepítve. Nálam minden rendben, hibátlanul működik minden, nyugodtan telepítheted. Most is erről írok. A lényeg, ahogy a leírásban is említettem, bontsd a netkapcsolatot a telepítés idejére. Telepítés után lényegtelen, hogy be van-e jelölve forrásként a cd-rom, mert csak akkor veszi figyelembe, ha valóban van lemez a meghajtóban, egyébként figyelmen kívül hagyja.
[ Szerkesztve ]
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
-
Lathronos
őstag
A frissítéskezelő mindenkinek működik?
Arch linux, Uplay: Lathronos, Linux User # 563733
-
lev258
veterán
Én már hivatalos telepítővel is jártam úgy, hogy a menet közbeni frissítéssel elhasalt a dolog. Azóta mindig internet nélkül telepítek. Nemcsak a magam megnyugtatása miatt, hanem valóban vannak esetek, amikor ez lehetséges problémáknak állja útját.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
God Vazzeg
veterán
Köszi
-
FF23
senior tag
Üdv!
Nálam nem ment simán a telepítés. Megállt ott, hogy: "163/195 fájl letöltése". Skip-re átugorta a dolgot és folytatta, majd újraindításra kilépésnél egy csomó errort írt ki, és csak power-gombbal tudtam leállítani. Ezután elindult a rendszer hibajelzés nélkül. Nem tudom jelent-e ez valamit.
Net-kapcsolat volt végig. Ez egy FSC brand gép: Q45 chipset, Q8200, 8GB ram, Quadro 600 vga, SSD, HDD...
RT-AX58U v1
-
Syl
nagyúr
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpársportok
- Gitáros topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...