Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jó, de még nincsen új Espada, csak koncepció (úgy tudom) bár a Lamborghini-re inkább a manufaktura jellemző mint a nagyüzem, tehát ha valaki eleget perkál, gondolom hajlítanak neki egyet

Az Espada egy 4 személyes családi sportautó volt, akkora dög mint egy Ford Transit amire rálépett a Godzilla, csak jobban megy. Viszont nem egy átgondolt modell volt és sok probléma van/volt velük. A mai napig szídják mint a bokrot. Talán ezért is az egyik legértékesebb Lambo a gyűjtők számára. Nemcsak megszerezni és restaurálni kell, hanem valahogy mozgásképes állapotban is. Ezért egy kis olasz cég rá is állt az ilyen régi olasz ritka autótípusok alkatrészeinek a gyártására. Aztán megdőltek mint Rottenbiller, mert tavaly kiderült róluk, hogy a gyártók által specifikált, de általuk gyártott (így utángyártott) alaktrészekből szépen sunyiban Ferrarikat raktak össze az eredeti ár harmadáért
Mire kiszúrták, addigra csak Németországba 32 db Ferrarit adtak el. Valami Ferrari összejövetelem tűnt fel valakinek, hogy túl sok "gyári állapotú" régi de mégis vadonat új Ferrarit lát... Hehe, méghogy csak a magyar ember az élelmes!
A belinkelt képen a kocsi gyártási hibás; rossz oldalra tették a kormányt! (Ezek a figyelmetlen olaszok!)
-
Ahh annyi pénz nincs a föld hátán.
Egy 3500-as 17 éves olajkályha, szinte gyári állapotban. Hogy ne legyen nagyon tohonya ráfaragtam a 4.5 tonnás Sprinter 2 bar-os változó geometriás turbóját. Egy kicsit alakítottam a hengerfejen is, mert szemrebbenés nélkül lenyomta volna.
Így most 188LE (ami nem sok a mai tádéíkhoz képest) de 440 Nm. Ez azért jól jön a 2.5 tonna vas meglódításához! -
Jürgenék sem aprózzák el:

Nekünk meg marad a fotósop:
-
3 hete voltam olaszban, nem hittem a szememnek, mikor egy ilyet láttam Firenze felé az autópályán. Sajna mire a fényképezőmet elővakartam, már elillant...

Szerencsére a kuglival találtam egyet.
-
Nagyon jó írás, egy fél órán keresztűl a youtube-on Countach-okat nézegettem.
Kétség nem fér ahhoz, hogy az olaszok csinálják a legszebb autókat.
De a megbízhatóságuk gyalázatos...
Nekem ez a kedvencem, és sikerült is egyet szereznem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RTX 3080 / B550 / 16GB 3200MHz / 500GB NVMe / 1250w Gold! BezsámítOK
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest