- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Evil Snowman
őstag
Nekem is az volt a gyanúm, hogy egy olyan emberbe botlottam, aki szerette volna megvenni ezt a csomagot csak nem volt rá 500e HUF-ja 2020-ban és kicsit "irigy" vagy mérges, hogy más nem vigyáz rá pedig ő, ha lenne rá kerete akkor tuti nem karcolta volna így össze.
Gondolkodtam hasonló válaszon is, amit te is írtál, de nem akartam "forgatni benne a kést", mert bármikor kerülhetek én is ilyen helyzetbe.
Amúgy jó kis pakk volt ez a 10th Anniversary csomag.
- Note 10
- világosszürke telefon tok
- Watch Active 2 okosóra, 3 szíjjal
- BudsMondjuk az órát meg a vezeték nélküli fülest megkapta a kedvesem, mert eléggé csajos volt ezzel a színkombóval.
-
Lalikiraly
addikt
Várjál. A minap jelentkezik az ember a gépemre. 215 ért hirdetem a 3 hónaps 300 rongyos gépet. Erre írja, hogy 160 at ajánl érte. Írom, hogy nem. Hát ő ezt úgy vetre, mintha én lennék az antikrisztus. És kilépett a csoportból... Amúgy azt magyarázza el nekem valaki, hogy irogat, de mondom hívjál fel... hat nem, inkább irogat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR