Hirdetés

2020. november 24., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#14) Brumi


Brumi
senior tag

Köszönöm szépen a hozzászólásokat!

Arra nincs módom sajnos, hogy folyamatosan a melósok mellett legyek, ezért van egy olyan ember, - jelen esetben a burkoló-kőműves, aki összehívta a bandát - akinek a végén jár egy szép summa, ha mindent rendben találok. A munkadíjak a munka elvégzése után kerülnek kifizetésre mindig.

A lakást nem egy életre tervezzük, maximum 10 évre (eredetileg 5-8 lett volna), de azt is figyelembe kellett vennem, hogy amit most beleteszek az akkor is jó és korszerű legyen, és könnyen el tudjam adni. Az is fontos, hogy az új-építésű lakásoknál jobb minőségű legyen, mert ugyanazért az árért többet kap majd a vevő. Ha már a lakás "ingyen" volt, akkor legalább minden kerüljön bele, ami kell.

Most szerencsére van hol laknunk és még csak fizetni sem kell érte (csak a rezsit), ami óriási segítség. Eredetileg azt akartam felújítani és kivásárolni, ahol lakunk, de az ennek a többszörösébe került volna, így lemondtunk róla.

A két állás szerintem már túl sokáig nem húzható, max 1-2 hónap, és csak a szerencsén múlott, hogy ezt a pár hónapot így csinálhattam. Szeptemberben állást váltottam az anyagiak és a kilátások miatt, de a régi helyemen is kellettem még, így bevállaltam távmunkában a korábbi fizu feléért. Lassan beletanul az utódom, így rám már nem nagyon lesz szükség.

http://www.flickr.com/photos/brumi/

Copyright © 2000-2020 PROHARDVER Informatikai Kft.