Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Igen, de maga a processzor meg 32-ben is kemeny volt. Emlekszem ra annak idejen szarra vertem veluk a Pentium EE processzorokat, meg a Pentium D-ket.
Aztan jott a cre2duo...a conroe ..es vege lett a szep alomnak. Meg a Phenom II volt ami volt...de onantol kezdve eleg nagy a szakadek a ket gyarto kozott.
De mondjuk ez is felhasznalas fuggo....volt olyan helyzet hogy az 5 GHz-re huzott FX-8350 jol orrba verte a 4.9 GHz-en mukodo 2600K-t es a 4.6 GHz-en feszito 3770K-t is.
De ez csak egy dolog....tobb millio dologban meg az eleg gyenge (core/core alkalmazasokban) -
válasz
MiklosSaS #11 üzenetére
Valóban az volt a csúcs, de ugyanott vérzett el, ahol a többi AMD/ATi csoda: hiába a csodás, innovatív megoldás, ha nincs, ami kihasználja. A maga idejében az Athlon 64 széria iszonyú jó volt, csak mire a 64 bites operációs rendszerek és alkalmazások elkezdtek elterjedni, eltelt majdnem egy évtized....
-
joysefke
veterán
válasz
Lacielvtárs #8 üzenetére
It a PH-n is állandóan a szaros IGP-vel vannak elfoglalva, azt már tudom /tudnám, ha elolvasnám a cikket/, hogy milyen IGP lesz a Skylake-ben, de hogy CPU fronton mit fog hozni mibe fog belemenni és mikor na arról mindenki hallgat.
J.
-
joysefke
veterán
Az asztali mainstream, nem iGPU-ra és nem energiatakarékosságra kihegyezett vonal az melyik lesz (Broadwell vagy Skylake) és mikor fog jönni, erről van már hír?
J.
-
Lacielvtárs
nagyúr
-
válasz
Lacielvtárs #2 üzenetére
Nem igaz, hogy mindig volt hasadék, az Athlon / Athlon XP idejében pont, hogy az AMD lépett előre egyet, és picit maradt le az Intel. Az más kérdés, hogy ez már a történelem könyvekben van csak megemlítve....
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
Blindmouse #3 üzenetére
jaja, nagyon úgy tűnik... -
Blindmouse
senior tag
Ez a tick-tock-fuck-
tocktick taktika. -
Lacielvtárs
nagyúr
hát igen ebben szinte maximálisan igazad van...
ha egy ideig nem csinálna semmit akkor is ők jelenleg a legjobbak...
mindig is volt hasadék az AMD és az Intel között...
de ez most az Intel javára már nagyon régóta tart és szerintem nem nagyon fogja behozni a lemaradást az AMD, sajnos.. -
SRII
őstag
nem is lepődök meg, mindig ez van, késik ez késik az! Ez már nem is hír, sőt ha nem gyártana nem dobna piacra az intel 3 évig procit úgy is ellenénk, minek sietni rohanni, nincs konkurencia!
Késik, ugyan - tavaly tudtuk ,hogy késni fog jövőre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest