- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Semmi olyan nem történt, ami miatt ez a középkorú ember egy másik embert, akit nem is ismer, fizikailag bántalmazzon. Hogy jön ehhez? Ki sem szálltam a kocsiból, nem is csatoltam ki az övemet... nem jelentettem veszélyt a számára... nem védekezésből tette, csak az agresszióját vezette le rajtam.
Nem érted, hogy milyen logikai útvonalon jutott el az ürge a döntésig hogy kiszálljon és agresszívoskodjon, mert te kultúrált ember vagy, és nincs benned olyan logikai ösvény amit az őáltal átélt események életrehívnának. Szerintem azért lepődtél meg, mert tévesen úgy gondoltad a másik emberről, hogy hasonlóképpen van bekötve az agya mint a tied.
Biztosan nehéz lehetett a helyzetedben, én is voltam hasonló cipőben, úgy mint az emberek jórésze, de szerintem ha támadás ér valakit, és nincs totálisan ledermedve, érdemes lenne rögtön retorziót venni és kiállni magáért, megvédeni saját magát. Egy monokli elmúlik belátható időn belül, de a lelkiismeretfurdalás és a szégyenérzet hogy nem tud az ember saját magára számítani, egy életre ott maradhat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest