Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Lehet az én hibám, de teljesen mindegy honnan lősz, az a lényeg hová célzol
És oda elég 1 pötty... Nem igazán jártam utána a 2 kamerás témának, de a 3 dimenziós mozgás érzékeléséhez 3 pont kell 1 kamera esetén. 3 pont a térben meghatároz egy síkot, ennek a síknak a mozgásából meghatározható sokminden, akár a csípőből tüzelés is 
Nem tudom minek a 2 kamera, de a fejlesztők biztos tudják, én csak amatőr szinten foglalkoztam a dologgal, ott 1 elég volt
Viszont a 2 pontot kevésnek érzem, hiába a több kamera... -
DummyBoy
senior tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Nem, térbelihez (6dof) minimum 3 kell, viszont síkbelihez (2dof - gyakorlatilag x és y koordináta) elég egy is. És mivel a célzáshoz csak x/y kell, így ez bőven elég.
-
SMartin-HU
tag
válasz
Blindmouse
üzenetére
Ha gyorsulásérzékelővel és/vagy giroszkóppal kombinálod, akkor 1 gombóc is elég.
Biztos, hogy más a koncepció, mint az Oculus és a Vive esetében.... ahogy most megy a PS brand, biztos nem egy összegányolt másolatot fognak kiadni.
Egyébként meg, ahogy előttem is írták. VR fel a fejre, hátradől és a DS4 tökéletes a navigálásra.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Villanyszerelés
- Programozási versenyek
- OTP Bank topic
- Escape from Tarkov
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
És oda elég 1 pötty... Nem igazán jártam utána a 2 kamerás témának, de a 3 dimenziós mozgás érzékeléséhez 3 pont kell 1 kamera esetén. 3 pont a térben meghatároz egy síkot, ennek a síknak a mozgásából meghatározható sokminden, akár a csípőből tüzelés is