Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz ncc1701 #16 üzenetére

ja én a bömösre gondoltam, hogy a +500-ba belefért-e, amit vételáron felül rá szántál? :) ...mert használtnál gyorsan rámehet azonnal a vételár +1 soron...

astra nálunk 2 éve volt szépen megrakva: elmentünk pár napra lazítani... fél éves fiunk, asszony, anyós, én, babakocsi, horgászfelszerelés, tálca sör, 2 zsugor ásványvíz, hűtőtáska, hidegélelem, ruhák, stb... tetőboxot előtte szereztem be, abba ment minden könnyebb :) babakocsi akkor még a nagy multifunkciós volt, srác a hordozóban volt mellettem anyósülésben... meg lett szépen rakva a kocsi... de volt, hogy tetőcsomagtartón 160x200-as rugós matracot szállítottunk a városban :D (szépen spaniferrel lekötve, amire utána pár héttel szükség is lett vontatáshoz, mert a nagykörúton egy reggel szépen elszakadt a kuplungbovden, majd a pár perc múlva érkező főnököm húzott vele szervizbe...)

• mephi666

nagyúr

válasz ncc1701 #13 üzenetére

ja, vicc árakat mondanának rá: és ezek a gépek garantáltan hoznak-visznek fillérekből... egyszerűen annyit kapna érte az ember, amiért nem szabad eladni :( 5+ éve belföldön voltunk nászúton, akkor 10 nap alatt 2000km fölött tettünk bele és semmi baja nem volt... (és akkor még jött később a vezérléscsere, hogy azzal se legyen gond egy ideig, valamint a hengerfej is odébb volt még pár évvel... új tulajnak erre se lenne garantáltan problémája és ez is egy olyan 100ezres költség, amit nem lehetne belerakni az eladási árba) ...te végül megálltál a +500ban, amit előre bekalkuláltál? használt autókat nézegetve úgy vagyunk, hogy a vételára könnyen rámehetne hónapokon belül, ha olyat fogunk ki :( ...miénket eladva garantáltan nem így járna az új tulaj (épp ezért nyugodtabb lennék, ha családban maradna... vagy majd kivonatom a forgalomból és leteszem szüleimnél a garázsba pár évre)

• mephi666

nagyúr

uhh, hát nekem kicsit más elképzelésem van a hobbiról :DDD

mindenesetre korrekt, ahogy rendbe lett rakva a gép :K a mi f-ünk '92-es: apróságokat tudok rajta bütykölni én is, a hengerfejezést meg lakatolást leszámítva nem nagyon vert költségbe minket... nem polír állapotú ránézésre, mert használati tárgyként tekintünk rá, viszont megbízható... asszony mondogatja, hogy lehet meg kellene majd válni tőle és normálisabb/nagyobb kocsira cserélni, de ezen nem akarok egyelőre gondolkozni... jó kis megbízható kocsi ez, legfeljebb családon belül "adnánk el" ...jobban viselném a tudatot, ha pl nővérem fia használná tanulóautónak, mintha vadidegennek odaadnánk fillérekért egy jó műszaki állapotban levő gépet :K (aki természetesen töredékét sem fizetné meg annak, amit ráköltöttünk)

Új hozzászólás Aktív témák