Új hozzászólás Aktív témák

• whatwhatwhat

aktív tag

válasz Béééla #18 üzenetére

Nem szívtam mellre, szimplán válaszoltam a gondolataidra.

Még mindig nem igazán értesz szerintem, egy szóval sem mondtam, hogy nem szükséges egy laptop, vagy hogy a telefon kiváltja a laptopot bármilyen módon. Egyszerűen annyit mondtam, hogy szerintem egy átlag ember(köztük én is), többször és több mindenre használ telefont, mint laptopot.

Nyilván szükséges a laptop azokhoz amiket írtál. De pont ezekhez a példákhoz bőven megfelelő egy 80-100ezres laptop is.

Az macbook-kal meg az iphone-nal nem tudom mit akarsz bizonyítani. Az ilyen cikkek mindig éppen azokat a költségeket veszik figyelembe, amiket szeretnének. Írják is ezekben is, hogy miket vettek figyelembe a számításnál. Pl a macbooknál írják a licenszeket, az iphone-osnál nem. Ráadásul két külön oldalról vannak a cikkek. És szerintem egyik se veszi számításba a kutatás-fejlesztésre szánt összegeket. Nem lepődnék meg, ha ez egy telefonnál jóval nagyobb lenne, mint laptopnál, már a puszta tényből adódóan, hogy jóval régebb óta vannak laptopok, mint okostelefonok. Aztán biztos vagyok benne, hogy még jóval bonyolultabb a dolog, ezeken kívül, amit leírtam. Szóval nem igazán győztél meg erről sem.

De egyébként ezt az előállítási költség dolgot csak úgy megemlítettem. Nem ez a lényege az egésznek, hanem az hogy nekem személy szerint furcsa, hogy az emberek inkább laptopra hajlandóak nagyobb összegeket költeni. Nem tudom, hogy ezzel mi a problémád... :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés