Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheDragon007
senior tag
Szerintem már marhasokan voltak hasonló cipőben, köztük én is.
A megoldás viszont nem a siránkozás és a versek írása, hanem a tükörbenézés és a személyiség fejlesztése.szablya: Nekem is tetszett a vers, főleg mert változatos nyers szavakat használsz

De a végére sztem nem illenek a puhap*cs (Csernus óta szabadon) sorok.Ezekre gondolok:
Utószor súgod, utószor kérded, miért nem szeretett téged?
És ha éppen, épp másnak karjaiban lenne, barna szeme másra nevetne...
Érezné, hogy aki igazán szerette, most halt meg érette? -
Atis707
tag
Nem bántásként, de a szerelmeseket sose fogom megérteni. Főleg azokat akik egy elérhetetlen lány iránt vágyakoznak mikor akár az 'orruk előtt' van akár az igazi. Azt megértem, hogy kell idő mire elfelejti az ember, de néha túl sok időt áldoznak a dolognak, később sztem még jobban bánni fogod az elvesztett időt.
Ha mégis beletiportam a lelki világodba még 1x elnézést.
-
szombatitomi
senior tag
A megszokott színvonalú "szablya-alkotás".
Jó volt olvasni. Gratulálok. -
szablya
aktív tag
Köszönöm mindenkinek!
Egymást ne szóljátok meg
LamerGyuri: Most egy novellát szeretnék, már egy ideje. Bár még nem fogtam neki, szóval ha addig valami hasonló inger jön, talán azt is kiírom magamból. Remélem nem.
-
LamerGyuri
senior tag
Szart se tudtok,csak képzelitek.
szablya írásaiban a 20 évvel ezelőtti érzéseimet látom végre írásba-szóba öntve!
Ha lesztek valaha is legalább fele olyan szerelmesek,mint ő,akkor talán tényleg érteni fogjátok az egészet.Addig meg úgyis csak azt látjátok,hogy szép és jó vers.De hogy mi van mögötte...azt kevesen tudják igazán.Gratulálok;jöjjenek a címlapos verseid még!

-
-
művésznő4
senior tag
Ez eszméletlen......

szablyám, biztos vagy te benne, hogy annyi vagy, amennyinek mondod magadat?

A hideg kirázott komolyan....

A prózát mindig is jobban kedveltem, mint a verseket....
de aztán jöttél te....
és azt hiszem nagy hatással vannak rám a műveid.... Nagyoon nagy hatással...

Megszeretteted velem a verseket!
Köszönöm, hogy vagy és hogy ilyeneket alkotsz!

♥♥♥Egyszer még híres lesz ez a fiú.....meglátjátok

-
Sotho
őstag
Indulatvers. Kicsit nagyon direkt. Erre monják, hogy a kevesebb több, ha a "durva" indulatszavak egymás után rakása , halmozása sem hozza meg a kívánt lelki békét, élj vakami szokatlan szóképpel metafórával (mittudoménmivel
)stb, az üt igazán.Átvitt értelemben való lelkesedésedért mert szívből jött a dolog én erre a versre 3,5 pontot adok!

-
-
thumb
aktív tag
Tyű ez tényleg dúrva volt de ugyanakkor nagyon jó nagyon sokmindent kifejez amit pl. én le sem tudtam volna írni vagy meg sem tudtam volna fogalmazni. Grat!
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Geri Bátyó
üzenetére
Neked kéne kicsit – nickedet talán meghazudtolva – kevesebbet játszani. Verset olvasni biztosan nem tudsz. Egy vers, tudod, nem az, ami szóról szóra le van írva. Egy vers mögöttes tartalommal bír, egy vers metaforák, és egyéb költői eszközök halmaza. Át kell érezni.
Ez a vers, megsúgom, nem szól másról, mintsem az írója szerelmes. Nem veszélyes önmagára, nem veszélyes a társadalomra, csak leírta, hogy mennyire szerelmes. Ennyi.
Amúgy nagyon szép vers, csak így tovább.
HGyu
-
válasz
gamerkiller
üzenetére
Már ne is haragudj, de nem pszichológus kell neki, hanem bátorítás és néhány jó szó.
És nem az, hogy lebetegezd! -
Zwiebel
tag
Nagyon jó, így tovább

-
Basszus! Ez egyrészt nagyon jó, másrészt nagyon durva!
Ráadásul hasonlóképp érzek én is. Emiatt különösen nagy hatással volt rám.
-
wiggen123
senior tag
Nekem is tetszett. Köszi!

-
szablya
aktív tag
Az egész spontán (na jó, főleg az eleje). Beszéltem azzal a bizonyos lánnyal, és hát... inkább csak kifakadás volt. Utána muszáj volt valamit csináljak, hát írtam, belevezettem a dühömet, ez általában megnyugtat, írás közben lehiggadok, és a végén már nem is akarom olyan nagyon kinyírni magamat. Ezért csinálom.
Aztán láttam, hogy egész jó lett, és beküldtem címlaposnak.Köszönöm a dicséretet mindenkinek

-
Ipse89
tag
Fasz@ kis vers így reggel

Durva, ahogy Petőfi és József A. "motívumok" benne vannak, nem tudom, hogy ezek szándékosan, vagy csak spontán kerültek ebbe a versbe, de le a kalappal
-
ijjájom
tag
Köszönöm, nem csalódtam!

Nem tudom miért, egyszer csak a versolvasás közben azon kaptam magam, hogy rap stílusban olvasom a versed!
Szerintem a rappelők is szívesen vennéd a verseid!
Örültem, hogy megajándékoztál minket ismét! -
blackmoto
senior tag
Tetszett!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Sorozatok
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bestbuy játékok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 10S 6/128GB szürke / 12 hónap jótállás
- APPLE MacMini 7,1,i5-4278U,8GB RAM,1TB,macOS Monterey
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

de aztán jöttél te....
)stb, az üt igazán.