Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon durván jól működik az async timewarp az 1.3-ban. Youtuberek is megerősítették amit tapasztaltam, hogy Elite Dangerousban pl hiába nincs meg a kívánt sebesség (nekem ultrára csavarva lehetett vagy 40 néha a dk2 75 fps-e helyett), a fejkövetés és frissítés fantasztikus marad. Láttam hogy maga a világ frissítése lassabb, a hajók mozgása nem folyamatos, de a fejemé remekül ment, és egy percig nem voltam rosszul tőle. Mondanom sem kell ez a régi sdk-val játszhatatlanná vált már ilyenekor.
Amúgy sok vélemény alapján:
- valóban van glare, de leginkább csak olyan helyeken mint a stáblista alatt, ott feltűnő.
- a screen door effect szinte már nem is létezik, szép egyenletes képet ad
- a színek élénkebbek (!) mind DK2 esetén (igen, ezt így leírta több, egymástól független tulaj), és a kontraszt is jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgatós találkozó
- Parfüm topik
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen házat vegyek?
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Windows 11
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest