- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
x_o_n
veterán
-
phoenix64
őstag
Hali.
Nekem makulátlan állapotban van, fél év körüli T-s.
Adatok:
AAAF
BX9
SI 1261-6778
12W20 -
Levmen
tag
Köszi!

Adatok:
SI 1253-6207
11W41
BX9
AAAAkép a szerviztől kapott lapról
Ugyan is elvittem szervizbe, de nem jártam sikerrel. Kéne valamit tenni ellene na de mit?

-
anatre1
tag
-
Levmen
tag
Helló!
Az adatot hol tudom megnézni? Képet is küldenék!
Nekem is lepattogzott!
Tavaly karácsonyi. Tokban tartva, egyszer sem esett le és lepattogzott csúnyán!
-
szjoci
őstag
Hello!
Nem pattog a festék, a telefont 2012 májusában vettem. Tokban van hordva, de találkozott már az anyafölddel párszor...
Adatok:
SI 1261-6778
BX9
AAAF
12W16Üdv,
Joci -
FET-MEN
veterán
SI:1253-6207
11w41
AAAA
bx9Gyári Független elvileg, nincs lakkpattogzás.
-
nggabi
félisten
SI 1253-6207
11W41
AAAA BX9
Telenoros -
anatre1
tag
Na most e miatt újra kellett indítani a telót

Infók:
SI 1253-6207
11W41
BX9
AAAAKb fél éves, Telenoros. Hibátlan, kopp-kopp-kopp.
-
littlelion21
addikt
Bár már eladtam, és adatokkal nem szolgálhatok, de nekem is lepattogott: az eladáshoz készített képek.
Egyébként telenoros, tavaly november eleji vásárlás volt.szerk.: megpróbálok utánajárni az új tulajnál.
-
nggabi
félisten
-
ko9
addikt
-
aero.
veterán
-
FET-MEN
veterán
Hamarosan megszerzek énis 2 telefon si és stb számait.
-
razorka777
veterán
SI:1261-6778
12W08
BX9
AAAF7 hónapos,párszor leesett,de egy karc nincs rajta.
-
mrlujoak
veterán
-
domojko
senior tag
-
ko9
addikt
Szóval annyit megállípíthatunk, hogy 2féle SI számmal kerültek forgalomba a készülékek, és ettől nem függ a pattogzás. Módosítom a bejegyzést, a szükséges információkhoz. Kérem aki eddig leadta, amennyiben nem probléma, pótolja.

-
domojko
senior tag
SI 1253-6207 11W41 Telenor.
-
parts
tag
4,5 hónapos T-Mobilos SI 1261-6778 12W13 tokban tartva, nincs karc, kopás, leválás (kopp-kopp).
-
anatre1
tag
-
Nundee K.
tag
SI: 1261-6778
12W076 hónapos, hibátlan.
-
mrlt
tag
Nekem is volt LwW-m. Tavaly Novembertol, iden juliusig. Semmi gond nem volt vele. Az uj tulajnak sincs vele semmi gondja azota se. Telenoros volt, az adatokat, majd megkerdezem ha osszefutok az illetovel.
-
razorka777
veterán
SI:1261-6778
12W087 hónapos,párszor leesett,de egy karc nincs rajta.
-
mrlujoak
veterán
A miénk - az ellenpélda, tehát nem kopik - SI 1261-6778 és 12W08.
-
Deck
titán
-
ko9
addikt
-
Deck
titán
Saját: 12w12, SI: 1261-6778, 6-7 hónapos tökéletes állapot, párszor le is ejtettem pedig.
Öcsémé 12w16, SI: 1261-6778 3-4 hónapos neki állt pattogni a festék. -
nggabi
félisten
SI 1253-6207
11W41 -
aero.
veterán
Az enyémhez mehet:
SI 1253-6207
11W41 -
FET-MEN
veterán
Hasznos. Várjuk a további jelentéseket

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- NBA és kosárlabda topic
- iOS alkalmazások
- Diablo IV
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB be quiet! Pure Base 500 Chieftec 700W
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- iPhone 17 256GB - BONTATLAN - (3év)
- Dell Inspiron 5441 Snapdragon X Plus / 16GB 512SSD/ AI PC Brutál akkuidő
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest