- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
Tikakukac #430 üzenetére
Akkor a tanár a hülye. El kellett volna menni a tanszékvezetőhöz. Nekünk is volt hasonló, az első alkalommal az után máris másképp állt hozzá a dologhoz. Továbbá lehetséges az is, hogy zh után bemész és reklamálsz. Ez nálam is többször előfordult, sőt: kellett. Ha rendesen felkészültem, sosem volt gáz. Nem kell pofátlannak lenni, hanem odamenni és megmondani, hogy Te mit és hogyan látsz. Legvégső esetben lehet alkalmazni a feljelentéssel való fenyegetést, amit - bár tudják, hogy üres fenyegetés, mert az biztos, hogy utána nem nagyon fogsz sulit elvégezni sehol, mert megoldják - azért komolyan vesznek, mert az az utolsó, ami hiányzik egy sulinak... egyszóval nem kell mujának lenni, de azért legyél diplomatikus. Viszont ez sem helyettesíti a tanulást.
Sajnos ezekkel a helyzetekkel nem nagyon tudsz mit csinálni, csak a saját rátermettségedre tudsz hagyatkozni. Persze ez marhára nem jó dolog, de sajnos ez van, ez minden sulinál így van. Megjegyzem, infó karon sokkal több volt a "hisztis" egyén, mint máshol...
Corvinus: Másik suliból én 1x kérdeztem dolgokat, ráadásul egy 1 évvel előttem járó, ugyanazon szakon végző sráctól, akkora barom válaszokat kaptam, hogy azután inkább én magam utánajártam a dolgoknak...
Egyébként erről az egészről az jut eszembe, amikor mi is írtunk még talán 3. félévben egy zh-t, 116 emberből 14 ment át, persze ment az átkozódás... Teljesen véltetlenül úgy alakult, hogy nekem lett a legtöbb pontom és megkérdezték: hogy sikerült? Hát, előtte lévő este átnéztem fél óra alatt, a zh alatt meg gondolkodtam... és ennyi az egész. Ezek után már csak az a kérdés, hogy akik átmentek, azoknak hogy sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest