Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dilikutya
félisten
November végén jelent meg. Én karácsony környékén játszottam vele, és ilyen gond nem volt. Az akkori gépemen sokkal jobban futott, mint a 2. rész. Nem maximumon, de azért elég jól bekapcsolva, medium/high-ra véve minden.
Nehéz lenne a Far Cry és a Half-Life 2 között különbséget tenni. A karakterek mindkettőben jól néztek ki, abban talán nincs különbség. A környezet pedig nagyon különböző, a HL2-ben több volt a szögletes, high-tech. A textúrák élesek voltak szintén mindkettőben. A HL2 katamarános pályája viszont ma is csodás. -
GeryFlash
veterán
Nem szánta viccnek, egyrészt ez egy széles körben elterjedt hülyeség, hogy a Dunia=Cry engine, jó ha a 10%-át tartalmazza, kb annyi köze van hozzá mint a quake 3 motorhoz. A cry engineből készült, de a Far cry 3 alatti motor már teljesen át van dolgozva a Ce-hez képest, kár ahhoz hasonlítani.
Másrészt a játék volt bugos és nem a motor volt optimalizálatlan, mivel hogy én 4 hónappal a megjelenés után játszottam, 5670+e6700 kombóval 1680x1050-ben élsimítással 8x/4x, stabil 40 fps. Szóval az a motor egy nagyon is jól optimalizált dolog, csak a játék lett túl korán kiadva, ahhoz képest hogy mekkora területet kell kezelni nem nagy a gépigénye és a látvány is kellően szép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 100% Akkumulátor
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi