- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
F4T4L 3RR0R
csendes tag
Azok a régi emlékek. 16-17 éves forma kölyök lehettem én is amikor nyári munkára adtam a fejem. Én a helyi Fürge Diák Iskolaszövetkezet irodáját céloztam meg. Akkor ugyan nem volt túl nagy választék munkák terén, lehetett menni árufeltöltésre, szórólapozásra és plakátragasztásra illetve délelőtti vagy délutáni műszakba gyárba. Utóbbit választottam mivel akkor az adta a legjobb órabért.
Akkor abban a pillanatban nagyon örültem életem első komolyabb munkájának. Máig nem felejtettem el az első tapasztalatokat, az első hónap utáni fizetés örömét és látni a munkám gyümölcsét. Célom volt vele akkoriban ugyanis C kategóriás jogsira gyűjtöttem és sikerült is összeszedni a megfelelő összeget rá. Bár manapság az az összeg amit havonta tudtam megkeresni számomra kevés lenne de akkor nagyon sokat jelentett és egyáltalán nem bántam meg. Új embereket ismertem meg, tapasztalatot szereztem az igazi nagybetűsből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged