Új hozzászólás Aktív témák

• feliks

senior tag

Bocsánat, hogy blokkosítva válaszolok, tegnap megjelenés után nem tudtam itt lenni. :D

(#10) hitvanyalak: Tissot PRC 200 Chronograph, T461 modellszámú, régebbi, 2014 előtti változat

(#11) Fredo78: Lehet, hogy kevesebbet tud az iOS-es variáns, semmiképpen nem akartam lehúzni, de csak iOS alapján tudtam véleményt ítrni egyéb készülék híján. Azt a pro-kontráknál és összegzésnél írtam is, hogy nagy előnye, hogy alatta van a többi árának.
    Bővítem egy ár-érték vonatkozással is az eszközöket taglaló oldal alján.

(#12) csipuka: Jó ötlet, amint időm lesz rá (pár napon belül), megcsinálom ezt is :)

(#13) föccer / (#14) CoolBoy323: igen, én vagyok a béna, visszaellenőriztem a számokat, nem 2, hanem 102 és nem 4 hanem 104 (volt egy második mérés is), nemt'om hogy szúrhattam el ennyire, korrigáltam.

(#16) Forest48: csipuka ötletével egybefűzöm ezt is.

(#17) benoce: neked mi jött le a fitbites öszehasonlításból, a Xiaomi téved lefelem vagy a Fitbit felfele?

(#18) doongoo: igen, így is lehet értelmezni, valóban :D :D :D (Nekem mondjuk az egészségügyi tanácsok, és a mindig valami újat ír feature a motiváció, mert nem teszem félre így az egészet :D (Az UP3-at hordom, a többi egyszerűen nem tartja fent az érdeklődést :D ))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés