Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bunfi

őstag

válasz Williamgrant #160 üzenetére

Vagy épp nem lesz. Ha emlékeim nem csalnak, akkor azért nem egy mainframe-re csatlakoztál rá, mikor a kommentedet megírtad és fizettél idő alapon érte, mert valaki rájött a 80-as években, hogy ez így szar.

Nekik is majdnem ugyanannyiba kerül a hardver, mint neked. Csak nekik még ROI és profit is rakódik rá. Limitált kínálat, megkérdőjelezhető képminőség és input lag. Aztán persze tegyük hozzá, hogy kb. szarik rá a Google, hogy az infrastruktúrát ki fogja alárakni, mert bizony az ISP-d az eszközparkjának elöregedését/fejlesztését sem fogja Máltai Szeretetszolgálat alapon megoldani. A Fiber projektet is elkaparták szépen csendben, mert rájöttek, hogy húha, ez pénz. Sok pénz.

Értem a technológia lényegét és igényem is lenne rá a Moonlight, LiquidSky, Parsec-Paperspace és GeForce Now! után. Csak köszönöm nem kérek abból, hogy költözzek az ő platformjukra. Mert itt semmi másra nem megy ki a játék.

(#165) -Skylake-
    Én értem, csak amit kínálnak az sok sebből vérzik. Ezt pedig te nem vagy hajlandó belátni, csak szűkíted a fókuszcsoportot, hogy megálljon a hipotézised.

Új hozzászólás Aktív témák