- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- bambano: Bambanő háza tája
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Peter Kiss: Cockpit
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Mi ugye erősen tejeskávénak isszuk (1dl tejszín + 2dl mandulatej + kávé), abban majdnem mindegy milyen kávé megy bele (nem teljesen, de majdnem). Feketén én se szeretem. Viszont drasztikusan olcsóbb, mint a kapszulás (20-30 Ft / adag). Akkor már kéne venni vagy normális karosat, vagy automatásat, de abból meg a jobbak elég horror összeg. Szóval egyelőre jó a kotyogós, max majd valamilyen jeles alkalomra meglepjük / meglepetjük magunkat egy normális kávéfőzővel
Jim Tonic:
Laktózmentes tejben ugyanannyi cukor van, mint a laktózosban (laktózt nem kiveszik belőle, csak másfajta cukorrá alakítják)Dark Archon
3in1-ben is tej meg kávé vanAmúgy jó eséllyel a ketogén étrend megszüntetné a magas vérnyomásodat...
Atlantis
Igazából nem kell nekem hinni. Cikkben is sok link van amin el lehet indulni, illetve nagyon sok tanulmány van, ha nem is konkrétan ketoval kapcsolatban (azzal kapcsolatban is azért van már elég sok), de például koleszterinnel, zsírral kapcsolatban... amikor először hallottam az egészről, én se gondoltam, hogy ez valami használható dolog lehetne. Aztán elkezdtem utánanézni és meggyőzött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ...
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- HP szerverek áron alul
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest