Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
#16820480 #24 üzenetére
Küldjél ki a tv-re Spotify, Tidal, MyTV tartalmat. Vagy ott a(z) HBO Go. Elég kevés tv-re van app. Netflix. Tv-n hiába van app, CC-n sokkal szebb. MinDig TV app.
Rengeteg app támogatja már. Ha CC kapcsolatban vagyunk akkor a telefon csak távirányító, nem a telefonról megy ki a tartalom. -
Sonex79
aktív tag
Ja, hogy a CC2... Még nem láttam így leírva, ezért írtam, amit írtam, bocs.. de azért is gondoltam, hogy másról van szó, mert nehéz elképzelnem, hogy valaki azt csinálja ez esetben, mint Te. Én amúgy még nem láttam jól működő, gyors, könnyen kezelhető okostv rendszert.. Lehet az Én hibám.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- OLED TV topic
- Linux kezdőknek
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Elektromos autók - motorok
- Színhelyességre fókuszáló, menedzselhető monitorral jelentkezett a BenQ
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- 10% tól elvihető BANKMENTES , KAMATMENTES , RÉSZLETFIZETÉS Legion Slim 5 16APH8 - Type 82Y9
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest