Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nekem van egy webOS tévém, meg egy CC2 is itthon, és kb soha nem használom a CC-t, ott porosodik, mert semmivel nem tud többet, mint a tévé gyárilag. Oké, a frissítést aláírom, hogy nem nagyon szeretik a tévégyártók, és ez sajnálatos is.
Viszont manapság már az is, amire nincs ráírva, hogy okostévé, az is valami ilyen alap rendszerrel jön legalább, és az esetek nagy részében tud valami Miracast, vagy hasonló szabványt, amivel a böngészős CC plugin simán megy.Sonex79: Majd ha egyszer használok? Te el is olvastad, amit írtam?
-
RaveForce
veterán
+1! 2011es TV-m van, hálózati támogatással, tehát YT-t előtte is kiraktam rá, streamelhettem rá zenét-videót, stb. de amíg valaki nem próbálja ki a Chromecastet, nem tudja mire képes, kb mint valami kiterjesztett képernyő androidhoz, app-szinten, minimális marketing befektetéssel a penetráció robbanászszerűen nőne, az egyik legjobb eszköz, amit valaha vettem

Új hozzászólás Aktív témák
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xbox Series X|S
- Battlefield 6
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux kezdőknek
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Gaming notebook topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro - 128GB - Sierra Blue
- Apple Iphone XR - A2105 6.1" Fekete - 64GO - GSM IOS, 18.7
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3665, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest