Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
justmemory
senior tag
Értem...
bár szerintem rengeteg embernek tökmindegy, hogy S835 vagy S845 vagy S821 van-e a telefon belsejében, vagy 3 vagy 4 GB RAM.. telefonálásra jó ez is, meg az is, messengernek meg a facebooknak úgyis mindig szar lesz..
Milyen jó, hogy minden évben elvileg marhára nagyot fejlesztenek a gyártók, és minden szuperebb, aztán már kisebb erőművek dolgoznak egy telóban, és mégis van, ami akadozik. Érdekes, hogy - én legalábbis - kevesebb háborgást látok szoftver oldalról, mint dizájn oldalról... Mert azt, hogy mondjuk egy telefon nem túl acélosan működik, azt valahogyan benyelik az emberek, de ha másolt a kamera... Ó, az más...hanem 0-24-ben nézed
Szerencsére nemMeg is vakulnék, úgy elromlana a szemem. Egyébként ha a mostani telefonok a kijelző maximalizálására és a kávák minimalizálására mennek rá, akkor mit is nézek 0-24-ben...? A hátlapot...?
Persze nagyon nehéz egyediséget belevinni egy designba, itt azon van a hangsúly, hogy ki milyen ügyesen tudja összeollózni a "lopott" külsőt
Na ez a lényeg! De ezért írtam, hogy egy egyébként tökre szubjektív dolgot majd döntsön el a piac, kár rajta háborogni és vitatkozni. Olyan ez, mint a szépségversenyek eredményei...Attól, hogy sokan mondanak valamit rondának, még nem lesz ronda
Ahogyan szép sem.
Én inkább háborognék amiatt, hogy ja, miért nem lehet minden telefont sztereósra csinálni, vagy a fejlettebb technológiákat alkalmazni, és miért nem lehet mondjuk az Androiddal ezt meg azt, vagy a fb-vel, vagy akármivel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Excel topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Matematika topic
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i7-4800MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest