Új hozzászólás Aktív témák
-
Paxker315
addikt
irányadó a 7-et tartok a minimumnak, kb -9 még belefér, én úgy vettem észre, 8 a minimum számomra. 7 édeskevés sajnos, a keringési rendszerem meghülyül (nyugalmi szívfreki ~10-zel magasabb, vérnyomásszabályozás laggos, egy gyors helyzetváltoztatás v felállás után másodpercekig se kép-se hang, az érzelmi instabilitás, szuicid gondolatok és "másnaposság" (émelygés, szédülés, egész testes izomfájdalmak) meg gyakorlatilag szükségszerű velejárói a rossz éjszakának.
Egyetemen mondjuk soha nem volt, hogy 2115 uitán feküdtem volna le, de, rendszerint már 1900 körül totál Zen-meditatív állapotban voltam (magyarul hullafáradt, kimerült mint a rosseb! ) . Van pár ismerősöm kicsit eltolt kronotípussal, de ez a szép a fajban
Egyéni különbségek lehetnek, de senkinek nem ajánlanék 7-től kevesebb órát. Én meg a saját 8-ból nem engedek. : )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Autóhifi
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Filmgyűjtés
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 7 44mm LTE E-sim képes Zöld színben
- Louqe ghost s1 mkiii / SFF (SFX) gépház + 2 L tophat
- Eladó kíváló Gamer PC - I5 9600KF 3.7Ghz, GTX1660 SUPER OC 6GB, 32GB DDR4 RAM, 1TB M.2 SSD, 1TB HDD
- AMD Ryzen 5 7600X - 6 mag/12 szál - Új, bontatlan- Eladó! 75.000.-
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest