Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Karee11
tag
Azért valljuk be, hogy ha a te általad felsorolt programok egyszerre egy ilyen gépen, mint amit írsz normális sebességgel mennek, akkor megeszem a kalapom
hackeeeee, mint írtam jó pár hsz-el ezelőtt, elég sok gépre felraktam az Avast ingyenes változatát és én is évek óta használom, különösebb problémák nélkül. Előtte használtam AVG-t, NOD32-őt és Virusbustert (Win 95/98 korszak), de eddig ez az amivel meg vagyok elégedve.
-
Evgenii
tag
Na akkor ott baromira nincs beconfigolva az OS!
Nekem egy alap gépem van! Értem ezalatt azt, hogy van benne 2 GB DDR1-es ram, dual core d840-es cpu, 512-es ati kártya, 250-es hdd, és ezen egy XP SP3 pro!
a Norton 20-30 MB-t eszik összesen! ha nagyon megerőlteti magát egy-egy ellenőrzésnél, akkor is 300 MB volt eddig a vége amire kiakasztottam!szóval nem tudom, hogy nálad hol leledzik a hiba?!
de, ha gondolod, megkeresel privátban, és egyből elárulom hol a hiba!
-
Karee11
tag
"...Végül a Norton 360v5 + Malwarebytes + Super AntiSpyware + Kaspersky TDSS + Sandboxie kombóval érzem azt igazán, hogy nincs a gép fogva..."
Az elég durva, mivel nálam már maga a Norton 360 kiakasztja a gépetAvastról meg annyit, hogy egy ismerősömnek a régi Dell P3-as 512MB ramos laptopjára telepítettem és nincs komolyabb lassulás.
-
blattida
nagyúr
válasz Realradical #104 üzenetére
Nem voltam kiakadva, de nekem a szövegkörnyezeted + mosolyjel kevés ahhoz, hogy iróniának vegyem azt, amit az avastról írtál. Béke.
Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
netpeti98
addikt
Most ezt én nem igazán értem azzal mi a baj ha az ember elolvas egy-két véleményt a termékről amit használni akar?
Nem mondom hogy az avast azt legjobb.
Téma lezárva[ Szerkesztve ]
-
Evgenii
tag
"elolvasom mások véleményét róla és utána telepítem"
Ezen jót derültem! Az emberek véleménye szubjektív!
Most, ha Kis Pista használja egy gamer PC-n, eredeti játékokkal, akkor ott tényleg nem lesz vírus, mert nem torrentezik, nem warez, stb.!Aztán vegyük Gipsz Jakab-ot, aki kontár, és a Google-el összespanolva rákap a warez/torrent ízére egy alap P4-esen. Nos, neki mondjuk a Kaspersky erősen letépi a ramokat az alaplapról, és a rootkitjei ellen se fogja védeni!
Szóval az, hogy kinek mi jó ténylegesen, azt egyénje válogatja!
Nekem régen F-Secure Client Security volt a kedvencem. Majd jött a PC Cillin. Amikor még a Nod32 gyerekcipőben járt, a PC Cillin már akkor szólt, hogy a rendszer nincs updatelve!
Viszont, volt vírusom ezek mellett!
Idővel áttértem a 4-es Nod-ra, ami csalódást okozott!Végül a Norton 360v5 + Malwarebytes + Super AntiSpyware + Kaspersky TDSS + Sandboxie kombóval érzem azt igazán, hogy nincs a gép fogva - pedig nem nagy gépem van -, és mégis van egy jónak mondható védelmem, ami kiterjed azért erősen szinte mindenre!
-
netpeti98
addikt
válasz hackeeeee #111 üzenetére
igaz.szerintem ne vitatkozzunk erről.mindenki a tapasztalatai alapján választja ki nekem az avast jött be neked a mse.a böngészőktől is függ a vírusfertőzés veszélye.
mondjuk ez a kattintgatás nélkül is megfertőződhet a gép pl.:ha egy megbízható oldalra raknak fel vírust (egyszer jártam így)[ Szerkesztve ]
-
netpeti98
addikt
válasz hackeeeee #107 üzenetére
2008 óta használom.egyszer kellett vírus miatt újra rakni a gépet de akkor az ie-vel használtam.mióta Firefoxxal használom.2 riasztás volt böngészés közben de megfogta őket.
Na meg nem kattintgatok össze vissza.Ja meg az új verziókkal mindig várok egy kis időt ,hanem elolvasom mások véleményét róla és utána telepítem[ Szerkesztve ]
-
Evgenii
tag
válasz hackeeeee #107 üzenetére
Állítólag már javították!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz netpeti98 #106 üzenetére
Szerencsés vagy..
Majd amikor blokkolja az explorer.exe-t, és nem tudsz netezni, mert olyan kedve van, akkor is mond ugyan ezt..
Nah meg amikor az avast közli, hogy tiszta a rendszer, aztán még a Security Essentials is sipákol folyamat, hogy vírus van, azért az már vicces.. Nah mindegy, kinek mi a jó...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
netpeti98
addikt
Ezért azzal a kijelentéssel hogy az avast! sokat lassít a régi gépeken vigyázzunk!
Nekem egy PIII s gépen is jó szolgálatot tesz,és az 5s óta fele akkora a gépigény.Egyedül mikor frissít az lassú egy kicsit.Egyébként jó cikk,de azért ráférne egy kis javítás.
[ Szerkesztve ]
-
Ezt nem én találtam ki, hanem valami eléggé elismert szakember Még a 90-es évekből származik
Az ilyen biztosra vett kijelentésekből szoktak lenni az utols mondatok, hogy "Á, a vipera nem így néz ki"
@hackeeee (103) : Vagy AND, esetleg XOR
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest