- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
Még mindig kitartok korábbi állításom mellett: műanyag hatás... Bár ki tudja milyen lesz maga a játék. Lehet, hogy remekmű... majd meglátjuk.

-
Ghandi
aktív tag
-
munky
őstag
-
Gude
senior tag
Film 4.része jön is!

-
Findzs
addikt
sajnos ez igen gyengécske, vérszegény
úgy látszik a ez a taltele játék studió csak ilyen "rajzfilmeket" tud csinálni
pedig ez a franchise megérdemelt volna valamilyen komolyabb projektet -
szabod
senior tag
-
csaabz
őstag
Várós nagyon!
Tőlem jöhetne a 4. film is... -
munky
őstag
Vevő lennék egy ilyen témájú játékra, de ez a videó csak elvette a kedvem a fenti produktumtól.

-
ch003067
addikt
Már bocsánat, de szerintem marhaság egy ilyen filmről játékot csinálni, főleg ilyen grafikával.

Engem egy Tomb Raiderre emlékeztetett graf. ügyileg, ami kb 5éve jött ki. -
Puma K
nagyúr
-
waithEard
őstag
Nem vagyok egy grafika-ratyi, de ez azért kissé kevésnek tűnik manapság....nem?

-
TazLeacher
nagyúr
-
bigfranyo
csendes tag
-
Matthu
aktív tag
A grafika elég gatya, viszont a játékot várom. Imádtam a jurassic parkot régen

-
Gude
senior tag
Jennaro hangja nagyon gagyi lett!

-
wikings2
őstag
Hát ha ez ilyen marad akkor szerintem Ps2 es megjelenésről beszélhetünk csak, már ha jön konzolra. Esetleg ha mmo lesz akkor megy el a grafikája, de már mmo ban is láttunk ezerszer szebbet.
Ötletes ,de eléggé kalóriaszegény. -
tzsolesz
nagyúr
A játékról még nincs/nem is lehet véleményem, remélem hogy jó lesz.
De. Ezt biztos nem 2002-ben akarták kiadni, csak megfeledkeztek róla?
A grafika, a hangok, meg az egész összkép ezt sugllja. Nem lennék meglepve, ha az egyik trailer végén ott maradt volna a PS1 felirat.
-
VictorHUN
aktív tag
Így elsőre kicsit gyengének tűnik
-
Fairplays
aktív tag
Hàt nem valami nagyszàm!
-
sptkyle
senior tag
-
rankesz
veterán
Jöhet a kövezés hogy nem a grafika a lényeg, de azért egy J.P. ne ilyen 5 évvel ezelőtti szintet üssön már meg!

-
szabod
senior tag
-
Ghandi
aktív tag
Ez az! Egy trailerbe igen is adjanak bele mindenből a maxot! Hiába az csak egy erömű gépbe fog úgy kinézni,de akkor is mutassák meg abban 2percben hogy mi a csúcs amit a játék nyújthat.
Ha ennek a játéknak ez a legjobb megjelenítése akkor inkább maradok a Star Wars Jedi Knight-nál,annak legalább jó a sztorija és hasonlóan néz ki
-
wolfman
veterán
Jobban örülnék egy TPS játéknak a film története alapján és némi kiegészítéssel, fejtörőkkel, meneküléssel...
-
Inv1sus
addikt
Á ne is mond. Az rohadt jó játék volt. Bár a Capcom csinálta a resident evil 2 körül, szóval ezen ne csodálkozzunk.

-
Inv1sus
addikt
-
Devid_81
félisten
-
Ghandi
aktív tag
Nem vagy egyedül vele.Nekem olyannak tünt mint egy 3-4éves játék ajánlója.Olyan ngyon művi az egész.Látszik rajta hogy az elején nagyon dolgoztak a folyadékon(víz vagy sár?)ami a borotvahabra ömlik,de valahogy az sem az igazi nekem.
Nekem már maga a Jurassic Park téma is elég öregnek tünik,hogyhogy most jön ki ez a játék?Talán lemaradtam egy uj Jurassic Park filmről?
Nekem igy elsö ránézére nagyon gyengécske a játék kinézete,remélem a sztorija és a játszhatósága kompemzálja majd. -
Devid_81
félisten
Csak engem nem nyűgözött le a videó?

-
Boxi88
őstag
Ígéretesnek tűnik!

-
wednesday
őstag
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem jó lesz, de ebből egy Dino Crisis (1) féle túléő-horror-t kellett volna összehozni.

-
P00By
nagyúr
-
elithun
őstag
Gyanítom, hogy ez nekem kötelező vétel lesz.

-
Enton
addikt
-
GrandeP
addikt
FPS, TPS, MMORG, stb.. stb...
Mi ez? Őlni kell? Menekülni? Újraépíteni a parkot? Lerombolni a parkot?
Bővebben nem lehetett volna???

-
Enton
addikt
-
Góliát
őstag
Jujj, de félelmetes!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Eredeti játékok OFF topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Október 6-án jelenik meg a Star Wars: Galactic Racer
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Ryzen 7 9850X3D // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest