Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• taichi_panda

csendes tag

Én is maximálisan támogatom a bácsikát, és nem tudom cseppet sem elítélni a tettéért. Történt velünk is hogy jól megloptak minket és akkor keresgéltem a neten hogy milyen eszközök állnak rendelkezésre hogy megvédd a magántulajdont. Elvetődtem jogi fórumokra is és azt találtam hogy semmi, semmi olyan aminek alkalmazása révén ne ütnéd meg te is a bokád.

Tarthatott volna a bácsika vérebeket is, de ha jól megmarcangolják a betörőket akkor szintén téged rángatnak meg hiába tetted ki a táblát hogy a kutya harap. Ha sulyosan megsebesítenek valakit vagy halálra marják akkor még a kutyát el is altatják, pedig ki volt írva hogy nem biztonságos bemenni.

Volt itt aki a gyerekeket félti a hasonló alkalmatosságok telepítésétől , hát ne tegye. Gyerekként én sem másztam be más kertjébe lopni , más gyedreknek sem kell, főleg nem éjszaka.

Azzal viszont egyet kell értsek hogy a cuccot meg lehetett volna építeni úgy is hogy ne okozhasson halálos sérülést.

Néhány éve volt egy eset aminek kapcsán rájöttem hogy a magyar büntetőjog csak kétfajta embert ismer az egyik az áldozat a másik a bűnös.
    Az eset az volt hogy egy bankrablót elkapott egy 15 éves srác aki karatézik és közben eltört a rabló bokája mert elesett , erre az feljelentette a srácot.
    Na mikor ezt így megtudtam síró-röhögö görcsöt kaptam menten.

Új hozzászólás Aktív témák