Új hozzászólás Aktív témák
-
tocsa
senior tag
Pontosan minek a driver-e ez? Azzal vigyaznek hogyha valami mely rendszer driver (ileyn alaplap csipszet meg ilyenek), hogy nehogy brick-eld a rendszered ha sikerul levakarni. Ez amugy Windows 11? Epedve varom, hogy megtapasztalhassam, mostmar vagy 7+ eve Linux a fo fejlesztoi OS-em, tudom, hogy neha ez nem lehetseges sajna. Az ASP.NET-es projektemet RDP-vel intezem.
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
válasz démosthenés #6 üzenetére
Jo regi, 1968-ban irtak ala
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
PC-rev-RM
tag
-
PC-rev-RM
tag
DriverStoreExplorer erre nem jó?
"My GPU maker took more money from me than yours did from you! My GPU maker is #1!"
-
Gargouille
őstag
Részemről biztos nem kövezlek és kétségtelen, hogy van sok zavaró tökéletlenség a Windowsban, de ha jól értettem a posztot, akkor itt nem egy olyan "hibáról" van szó, ami bármit is befolyásolna, vagy akadályozna, csupán a kollégát zavarja a dolog és keres rá megoldást. Ezzel nem azt mondom, hogy jó így, csak annyit, hogy egy "nüansznyi" szépséghibáról van szó jelen esetben, nem valami kardinális problémáról, ami megkeserítené az életét.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
-
Mr. Y
őstag
Tudom, hogy kövezés lesz a vége, de az ilyen és ehhez hasonló Microsoft féle f@szságok miatt menekültem el a Windows környezettől évekkel ezelőtt (Évekkel? Több, mint 1 évtizede). És sajnos nem csak a cég PC-kre szánt szoftverével vannak ilyenek. Xbox felhasználóként is találkozom hasonlókkal...
[ Szerkesztve ]
But who is watching the guardians?
-
joghurt
addikt
válasz démosthenés #6 üzenetére
Egy szóval sem írtam, hogy tegnap kezdődött volna a sztori.
De az a vicces, hogy ezekből az eszközmeghajtókból a laptop gyártójától is jönnek le csomagok. (Amikből természetesen fent vannak a legfrissebbek.) Aztán időnként a Windows nekiáll okoskodni, hogy majd ő azt jobban tudja, melyik kell.
A tej élet, erő, egészség.
-
démosthenés
csendes tag
Ez egy jó régi frissítés.
Intel® Wireless Manageability Driver extension 2129.62.62.0 - 2021-07-25[ Szerkesztve ]
-
angyalpc2
aktív tag
Nekem eddig windowsal valóban furcsa dolog 1 fajta hibám volt de az többször is.
Copy paste mondjuk Excelből power pointba vagy explorerbe
Egyszerűen nem azt másolta illesztette be mint amit copy-ztam, hanem pár copy-val korábbit
CSak gép újraindítás segített...valami beragadt a memóriába -
Oldman2
nagyúr
Jó poen, kíváncsi leszek van-e valami használható megoldás...
-
joghurt
addikt
válasz Gargouille #1 üzenetére
A tej élet, erő, egészség.
-
Gargouille
őstag
Nem tudom segít-e, de powershell-ből le tudod kérdezni az összes telepített frissítést. Ezt a kódot mentsd el egy ps1 kiterjesztésű fájlba és utána futtasd le:
function Convert-WuaResultCodeToName
{
param( [Parameter(Mandatory=$true)]
[int] $ResultCode
)
$Result = $ResultCode
switch($ResultCode)
{
2
{
$Result = "Succeeded"
}
3
{
$Result = "Succeeded With Errors"
}
4
{
$Result = "Failed"
}
}
return $Result
}
function Get-WuaHistory
{
$session = (New-Object -ComObject 'Microsoft.Update.Session')
$history = $session.QueryHistory("",0,50) | ForEach-Object {
$Result = Convert-WuaResultCodeToName -ResultCode $_.ResultCode
$_ | Add-Member -MemberType NoteProperty -Value $Result -Name Result
$Product = $_.Categories | Where-Object {$_.Type -eq 'Product'} | Select-Object -First 1 -ExpandProperty Name
$_ | Add-Member -MemberType NoteProperty -Value $_.UpdateIdentity.UpdateId -Name UpdateId
$_ | Add-Member -MemberType NoteProperty -Value $_.UpdateIdentity.RevisionNumber -Name RevisionNumber
$_ | Add-Member -MemberType NoteProperty -Value $Product -Name Product -PassThru
Write-Output $_
}
$history |
Where-Object {![String]::IsNullOrWhiteSpace($_.title)} |
Select-Object Result, Date, Title, SupportUrl, Product, UpdateId, RevisionNumber
}
Get-WuaHistory | Out-GridViewAz eredményt egy új ablakban látod majd, ott talán megtalálod azt a frissítést, amit keresel, utána már a KB száma alapján talán le tudod vakarni. De ha nem erre gondoltál, akkor elnézést.
Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Minden ami hőszivattyú
- Tomb Raider IV-VI Remastered - Fókuszban a bossok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- További aktív témák...
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!
- Akció! Dell Latitude E6420 laptop (14/i5-G2/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla