- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GAI: Poor Volta...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Rap, Hip-hop 90'
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Dilikutya #23 üzenetére
nem akarok politikába elmenni, de mikor a libát elhajtották a közoktatási államtitkári székből, akkor ejtőernyőzött egyet:
"A 1011/2018. (II. 1.) Korm. határozat rendelkezik a digitális oktatás tartalomfejlesztésért felelős kormánybiztos kinevezéséről és feladatairól.".félek tőle, hogy a tény emlegetése már önmagában karcolja a fórumszabályzatot, így a további kifejtésétől és elemzésétől én is tartózkodom, és nektek ugyanezt javaslom.
-
bambano
titán
"viszont már egy karton tejet sem engedtek berakni (max. 10 darab egy termékből)": ezt én sem értettem, hogy mire jó ez a szabály, amikor a csomagolási mennyiség 12 darab. a gyárban összetolnak 12 doboz tejet egy papírdobozba, kicsit körbefóliázzák, van egy mozgatható egységnyi termék. Ezt bontsd ki, vegyél ki kettőt, mert valamelyik hülyének nem tetszett, ettől az egész nyekleni-nyaklani fog.
egyébként eredményt nullát értek el vele, azon túl, hogy engem felbőszítettek, és a magyar virtus ilyenkor visszavágóért kiállt. ezért levettem a polcról egy karton tejet, kettőt visszaraktam, beraktam a kosaramba, majd levettem még egy karton tejet, kettőt visszaraktam, beraktam az asszony kosarába. majd elmentem a sertéshús pulthoz, megvettem a szokásos adag húst. a pénztárnál egy nagy kosár cuccal kezdtem sorbaállni, az elejére kiraktam a sertéshús felét, utána kosár egyéb, a végére kiraktam a másik felét. az volt a terv, hogyha a pénztáros gizi emlékszik rá, hogy 80 tétellel ezelőtt is beütött már húst, akkor visszaviszem. nyertem, nem emlékezett rá. kitoltam a kosarat, átgurultam a másik kasszához, ott kifizettem az asszony kosarát is, és mentünk haza. a spórolós bóthálózat meg bekaphassa.
A nagy áruhiány meg arról szólt, hogy hirtelen összetorlódott a vásárlási kedv, és egyszerre sokan akartak hosszabb időre bevásárolni, ami valóban okozhat átmeneti áruhiányt. Ami persze pár napra rá kisimult, mert én is bevásároltam, mint állat, utána három hétig még egy zsemlét se vettem. Tehát ez az alice kedden vásárol be, béla szerdán, cecil csütörtökön menetrend borult meg és azon a pénteken mindenki megvett mindent, ami nem volt lecsavarozva.
-
bambano
titán
ez a három hónap nem arról szólt, hogy mi a legjobb a diáknak meg neked.
ez a három hónap arról szólt, hogy beborult minden, és az abszolút nulla eredmény helyett lehet-e egy kicsivel pozitívabban kijönni a történetből.tehát nem úgy kell nézni, hogy a 100%-os korábbi minőséghez képest most volt 20%, akkor az 80% veszteség, mert erre nem volt senkinek ráhatása. hanem úgy kell nézni, hogy a nagy nullához képest lett 20% és az plusz 20%. Plusz nem ment teljesen a kukába a komplett tanév, nem kell mindenkinek egy évvel többet járnia iskolába.
sok mindent fel lehetne hánytorgatni, ez tény, de a tanulságokat nem a korlátozási időszakban kell levonni, hanem utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest