Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
Nagyon jol tettek. Ez a helyes eljaras. Ha a hivatalosan mukodo cukraszdaban ezek a korulmenyek fogadnak, mi lehet amogott, amit otthon kotyvasztottak ossze a nepek. Termeszetesen lehet, hogy sokkal jobbak a korulmenyek, de ezt nem tudjuk. Nem veletlen vannak az eloirasok. Rokonoknak azt adsz amit akarsz, mikor kint a piacon arulod/ingyen adod stb., az legyen keretek koze szoritva.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz fordfairlane #215 üzenetére
Nem tudom, hogy miert porog ra a fel net. Es azt sem, hogy szerinted ettol meg miert lesz ez a legnagyobb gond.
-
titán
válasz fordfairlane #212 üzenetére
Mert ez most friss dolog. Nem ertem igazan ezzel neked mi bajod.
Ettol meg van mas baj is.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz fordfairlane #205 üzenetére
Mitol lenne ez a legnagyobb problema?
Ez is egy problema, amivel foglalkozni kell. Attol hogy van mas gond, meg ne egyunk mar disznoolbol.
-
titán
Nem kell hogy bortonbe menjen, egy par millas buntetes eleg lenne. Van erre paragrafus biztos, kozegezsegugy veszelyeztetese vagy mittomen. Ilyen tetves lepras helyen keszult elelmiszerben barmi megbujhat ami sulyos gondokat tud okozni.
Ezen az asztalon kutyult az oreg es itt mosogatott, szerinted tulzas a reakcio?
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
titán
válasz t72killer #88 üzenetére
így egy tisztább, ideálisabb világban élek
Multkor nekem azt mondtak erre (hogy atugrom a politikat es nem olvasok kommenteket), hogy nem a valosagban elek. Ja mert az a valosag, hogy ismeretlen emberek egymast pufolik a neten....En ebbol kivonom magam, ettol nekem csak jobb lesz. Aki meg azt elvezi, hogy elkuldhet az anyjaba idegen embereket, hat egeszsegere.
(#90) szupermacs Ez tenyleg jo!
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz t72killer #85 üzenetére
Ebben egyetertunk.
Kiemelnek egy gondolatot:
az iszapbirkózás legnagyobb ellensége az értelmes ember
Pontosan igy van!
Amugy ezert nem olvasok soha kommentet, ez a cikk most kivetel, ha nem szuletik rola bejegyzes, itt sem olvasok bele. Es emiatt nem vitazok ertelmetlen dolgokon. Hajtsa mindenki a magaet es kesz, ha neki attol jobb lesz....
Ezek a legnagyobb hangadok gyanitom nem adnanak a felujitasba 20 forintot sem es nem fognak meg az ecsetet mikor festeni kell, de az is valoszinu, hogy soha nem is fognak ott fagyizni. Csak a frocsoges, a hangulatkeltes es az orszag szarozasa a fo cel...
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz t72killer #82 üzenetére
Ez jott utana:
Rózsa Varga Ne haragudjon, de sajnos nem látom be, hogy az, hogy valaki betiltott eszközökkel, repkedő mellszőrökkel, az üzlethelyiségben tartott pulikutyákkal, ízléstelen, avítt berendezéssel, (Ami arról árulkodik, hogy negyven év alatt nem jött össze egy felújításra való) miért lenne ez tiszteletreméltó... Ha valaki majd'nyolcvanévesen igénytelen, az jobb, tiszteletreméltóbb, mint negyvenévesen?
Reakcio: Kiss István, ön egy szar ember, úgy ahogy van. Részvétem a környezetének.
Na itt tartunk fejben kb. Illetve tartanak nehanyan az orszagban.
Én is jártam a cukrászdában 15én. Du. negyed 4-kor már semmi süti nem volt, fagyiból pedig csak kétféle: citrom és meggy. A fagyik vizes alapúak. A citrom nagyon finom volt, nem volt túl édes, igazán üdítő és frissítő volt a nagy melegben. A meggy a régi márka meggyek ízére emlékeztetett, nagyon műízű volt, nekem nem ízlett. Az üzlethelyiség merő kosz és rendetlenség, mindenféle dobozok egymás hegyén-hátán, leülni enni nem lehet - bár amilyen kosz van, lehet, nem is tenném. A krémest szerettem volna megkóstolni, nem jött össze, de nem hiszem, hogy emiatt még visszamennék. Inkább készítek otthon magam. smile hangulatjel Szóval nosztalgia ide vagy oda, azért tisztán kéne tartani egy élelmiszerekkel foglalkozó üzletet, nem is tudom, az ÁNTSZ hogy engedélyezheti.
Itt talaltam ezeket.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Egyik hozzaszolo:
A fenébe az ilyen csúsztatott cikekkel... Egyrészt ráfejel az indexes cikkre (igen az volt előbb), másrészt olcsó szavak használatával próbálja úgy beállítani a semmit, mintha valami lenne. Gödöllőn nevelkedtem, jól ismerem ezt a "cukrászdát". Sosem volt benne háromnál többféle süti, a fagyi valóban olyan, mint ötven éve; vízízű, rossz. A helység pici, leülni nem lehet, mindíg is olyan koszos volt, hogy ragadt a zsírtól minden. A kisöreg mogorva, megkeseredett, modortalan. Mi ez az új trend, hogy jónak próbáljuk beállítani azt, ami rossz?
t72killer
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz t72killer #58 üzenetére
Itt is csak azert van nyugi, mert kivagnak miatta. Ha nem lenne moderalas, 2 percen belul ugyanugy naciznanak meg k@rvaanyaznanak...
------------------------------
Erdekes, hogy ilyen retektanya mellett kampanyolnak. Itt azt irjak maga a tulajdonos zarta be a helyet, gondolom nem veletlenul. Lehet igy uszott meg tobb millas buntetest.
[ Szerkesztve ]
-
titán
Szemettelep az egesz, mar reg be kellett volna zarni...
(#27) t72killer Azert nincs szemelyeskedes, mert itt bannolnak miatta. Ott meg nem, ilyen egyszeru, mas oka nincs.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Tanuljunk angolul!
- BMW topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- eBay
- További aktív témák...
- Sony XPERIA 10 IV 128GB, fehér színben + ajándék
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla