- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #109 üzenetére
Bele is férhet, ez a hír már cáfolva van, nézd meg a mai híreket a főoldalon.
-
fatal`
titán
válasz
Callmaster #107 üzenetére
A 4.1 nem ICS, hanem a Jelly Bean.
"Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1"Ennél sokkal több változás volt, pl. project butter.
-
Callmaster
tag
Persze valahol megértem hogy üzleti politika van emögött, hisz haladni kell a korral és akinek kell a frissebb Software kell az vegye meg a "hozzá való" Hardwaret.
Hisz nemhiába nő a Sofwarek étvágya(RAM, .CPU sebesség..)
Azt is megértem hogy a Sony néven "megújuló" gyártó feledtetve a régi nevet, telesen más arculatot akar magáról bemutatni( végre eljutottak a Dual-core -ig),de más gyártó is ad még ki frissítéseket és azért valljuk be őszintén azért az ICS 4.1-hez nem hiszem hogy több Kraft kell mint a 4.0-hoz.Hisz ahogy én tudom szinte csak biztonsági réseket javítottak de számottevő változások nincsenek benne.
No mind1 -
hurrikan
addikt
Én is telepítek sok mindent, de nem érzek lassulást vagy instabilitást.
De tény hogy maga a száraz ICS is instabilabb mint a GB. Nem hiába jött iylen gyorsan a javítás a JB képében.
A lényeg hogy mostanság a Sony a legobb supportban, ha a JB-t is kiadná ideiekre+tavalyiakra, még ha csak jövő év elején is, akkor meg köröket verne minden gyártóra. -
bcrics
tag
Xperia S-én mindenképp gyorsabb az ICS, de nincs olyan stabil mint a GB sajna.
Fagyások szinte rendszeresek, ffőleg ha 40 percnél többet merek böngeszni.
Bizonyos oldalakon a szövegírás is komoly erilkodesbe kerül, mivel sehogy sem akarja az ujjal pozicionalt helyre rakni w kurzort.
Gbn ikyenek nem voltak.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e // Számla // Garancia // Ajándék töltő //
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest