- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Csak egy megjegyzés: ha tényleg "EZT KÜLDTÉK A CÉGEK, egy szponzorált cikkhez"; akkor ezt külön jelezni kellene (azt hiszem, jogszabályi kötelezettség is). Erre van például a (x) jel is. Vagyis nem az olvasónak kell értelmeznie tudnia, hanem az írónak egyértelműen jeleznie.
-
törölt tag
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Ebből a hsz-ből nem volt egyértelmű, hogy pontosan milyen alkatrészek nem szponzortól származnak, és milyen beállítást ki szabott meg.
Két dolgot emeltem ki komolyabban: processzor, memóriaElőbbit azért írtam, mert jelenleg nem szabad ilyet vásárolni ilyen áron. Ezzel te sem tudsz vitatkozni. Ezért írtam, hogy inkább adok alkatrészt, de ne ezt égessétek a mezei user szürkeállományába, hogy ilyet vegyen, mert nem szabad. Csak hogy értsd: az utolsó két telefonom MA-s cikk után eustock-ról vettem, elvileg tudatos vásárlóként. kelzsocának bejött az együttműködés.
A memóriánál teljesen jogosan róttam fel, hogy a 2 ccx-es processzor felépítés miatt magasabb órajelen kell járatni. Ez az első am4-es ph teszt, ahol 2133 mhz-en mentek a ramok, és állítólag ez szándékos volt, sőt még szakmai cikkírásról is láthattam tőled eszmefuttatást.
-
Kansas
addikt
válasz
Synthwave #70 üzenetére
Akkor ahhoz képest amit a brand desktopokba általában összeválogatnak a gyártók, ez nem egy agyament setup - bár a ház a kék színével nekem kicsit vásári, de beltartalmilag az is kb. rendben van(és "gunmetal grey"-ben de még "mystic red"-ben is egész bejövős, ha valaki nem akarna mindig feketét/fehéret).
A cikk maga nekem bejön, ha később tudtok kicsit több opciót kialkudni a szponzoroktól, jöhetne még ilyen, rendesen összerakott konfig több árszintre, és hogy adott konfighoz a pár tesztjátékban milyen(főbb) beállítások passzolnak. Szvsz sok szempontból informatívabb, mint egy sima proci vagy vidkariteszt.
Ötletek, ha később adódna rájuk lehetőség: best buy HTPC AMD/Intel, medium gamer PC, vagy esetleg egy régimódi CPU-VGA "párválasztó"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- HP ProDesk 600 G4 SFF PC, I5-8500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP Prodesk i3 240 SSD 500GB HDD tökéletes
- AsRock B550M Steel Legend + AMD Ryzen 7 5700X + Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 32 Gb
- Asztali PC R5 5500 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME
- i5 13400/ddr5/Rtx 5070 Ti
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest