Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sok esetben a júzernek semmiféle joosultága nicns a gép bizonyos beállításain módosítani, pl a Bioshoz sem fér hozzá. Ő ott nem tud mit csinálni.
Az éjjel is működést sok helyen nem nézik jó szemmel, illetve sok dolgozó eleve nem rajong érte, hogy fölöslegesen pazaroljon áramot ott se, ahol nem ő fizeti.De azért arra a napi 15-30 percre kíváncsi lennék milyen gépek? Egy AIX felállása a bejelentkezéssel, szoftverindítással sincs szerintem ennyi, egy PC meg lényegesen gyorsabb. kikapcsolni meg ki az a barom, aki megvárja, hogy szépen lekapcsolja magát a gép? kiadom a parancsot, aztán viszlát másnap.
-
Protezis
őstag
Szunetmentesen lognak a benti gepek, ami ejjelre ki van kapcsolva. Innestol se nem hagyhatom ugy, se nem idozithetek. Es bizony mig elindul a Vista, meg a firefox, addig "nem dolgozok". Nekem nem is a munkaber hianyzik, hanem az, hogy a napi cirka 3 perc pluszbol kijon havi 1 ora. Amit csak ugy eltoltok bent.
Bar en nem call centeres vagyok
-
KTTech
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Videó stream letöltése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)