Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elnézést kérek a trehány fogalmazásért, idegből írtam,de a helyzet ugyanaz. Szóval eladtam az Opelt, jött helyette a Renault, tehát egy autó volt, van a nevemen,saját tulajdonban. Mivel az Opel is K&H biztosítással futott, de túladtam rajta, ezért érdekmúlással megszüntettem a biztosítást, aztán pár hónap után, vettem kereskedőtől a Renault ot, majd ugyanannál a bankfióknál,ugyanannál az ügyintézőnél kötöttem egy új kgfb t. Sitty-sutty aláírtam, kifizettem, akkor még jó volt a bónusz, most hogy lejárna, már nem. Aztán bemegyek, mondom hogy mi a paripafütyi van, és bizonygassam az igazam mindenféle dokumenttel, hogy vótmá biztosításom? Nemá...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Megjött az éves díjbekérő a Renaultra. 50 ezer forint. Mivan? Bonus- malus 1 fokozat. Mivaaan??? Hat éve vezetek,...
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hosszabb bemutatót kapott a RoboCop Rogue City - Unfinished Business
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- OLED monitor topik
- Milyen videókártyát?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 3D nyomtatás
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer PC R7 5700x 8/16 4.6ghz 2x16 32gb 3200mhz ram, rtx 3070, 1tb m.2 ssd
- Ducky One 3 full size billentyűzetek többféle színben és különböző kapcsolókkal
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest