Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• totron

addikt

válasz UnA #1 üzenetére

A nőket (párom és lányom) otthon hagytuk, mert aggodalmaskodtak...
    :D Radikális!

A busz az egy opció, egy bizonyos távolságig. A fapados légiutaztatók ébredezése előtt valamivel Olaszországba sikerült legurulni busszal, na azt soha többet, alapjáraton sem, de ha valakit hosszú lábakkal áldott meg a genetika, pluszban az előtte ülő vénasszonyduó fullos üléshátradöntésben gondolkodik (és cselekszik), háááát, hosszú egy antimenetelés volt és akkor enyhén fejeztem ki magam.

Jó, egy karácsonyt kint töltöttem Mutzschen- ben a halálgyárban, de az távolról sem volt nyaralás.
    Azt elhiszem.

de mindig is szerettem volna látni a tengert
    Nem kell pániktípusba sorolni, ez önmagában egy legitim cél és kergetésre abszolút érdemes.

meg a sekélyesben pancsolni
    Déli part rulz.

Tehát valami magyarul is tudó helyre lenne szerencsés elutazni.
    Croatia vendégváró népe ismeri azért a magyart, don't pánik. Példának okáért nekünk még cseh földön is jutott magyar pincér, pedig az nem a legerősebb desztináció innen indulva. Vannak szituációs mini angolleckék a maguk kis mondataival, akár jutubon, ezeket vedd át, magold be ha az kell, hasznos, mellé még pár helyi szó és ki is gyúrtad magad egy átlagturista szintjére. Meg aztán ott van az is, hogy ha mindkét fél érdeke a kölcsönös megértés akkor azért az dob a gördülékenységen. A Horvátországban élő magyarok fb csoportot is felkeresheted ötletekért.

Új hozzászólás Aktív témák