- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dajkopali #28 üzenetére
Teljesen én sem tudom, de a számtítástexhnikai oldalt mintha nem nagyon fejlesztették volna, legalábbis erről nem ovlastam sehol. És bizony a nyolcvanas évek nem most volt már. De mivel jópár éve ovlastam erről, ezért lehet léptek előre, komplett rendszercserét viszotn tuti nem végeztek, vagyis valahol még bújkálhatnak apróbbságok.
Egyébként itt olvastam PH-n, hogy a processzor és memóriagyártóknak szinte nyűg a katonai piac, mertott nem tudnak áttérni a modern méretekre, hisz azok kevésbé sugárzásállóak, ezért is vannak régebbi cuccok a gépeken. És azért a csykszéleség csökkenése nem olyan túl régóta ilyen veszett méret, valami 95nm-re emlékszem, mitn utolsó infó, ami még kellően sugárzásálló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Windows 11
- Gaming notebook topik
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- További aktív témák...
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ notebook kitámasztó fából
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest